Dušan Melichárek Články

Další články

Zbrojovka Brno propustila čtyři hráče včetně Melichárka

Po nepovedeném podzimu se Zbrojovka Brno rozloučila se čtveřicí fotbalistů včetně opory a brankáře Dušana Melichárka. V klubu, který po minulé sezoně sestoupil z první ligy, už nebudou působit ani záložníci Milan Lutonský, Nigerijec Musefiu Ashiru a portugalský obránce Chico Gomes. Zbrojovka to oznámila v pátek na svém webu.

Podle Melichárka je stále ještě utopií mluvit o záchraně

Přestože hráči Brna dnešní výhrou 4:1 v Teplicích oživili naděje na udržení v lize a na nesestupovou příčku ztrácejí z posledního místa v tabulce už jen čtyři body, brankář Dušan Melichárek se myšlenkami na záchranu vůbec nezabývá a považuje je stále spíše za utopii. Soustředí se jen na to, aby Zbrojovka zvládla vítězně poslední dvě kola soutěže.

Brankář Melichárek bude dál chytat za Brno

Brankář Dušan Melichárek bude dál chytat za Brno. Zkušený jednatřicetiletý gólman, který ve Zbrojovce působí od zimy jako týmová jednička, prodloužil s klubem končící smlouvu o tři roky. Brňané o tom informovali na svých internetových stránkách.

Slovácko přišlo v kauze Melichárek o milion

Dušan Melichárek přišel o pozici prvního brankáře na Slovácku, načež míří do Brna, ovšem ještě předtím se zkušený brankář vydal do chorvatského Interu Zaprešić. Tým z Uherského Hradiště kvůli tomu přišel o odstupné a považuje to ze strany hráče a agenta za podvod...

Sestupem ohrožené Brno usiluje o brankáře Melichárka

Sestupem ohrožená Zbrojovka Brno usiluje o brankáře Dušana Melichárka, který na začátku roku předčasně ukončil smlouvu ve Slovácku. Melichárek následně zamířil do druholigového chorvatského týmu Inter Zaprešič. Vedení brněnského klubu kontaktovalo brankářova agenta a obě strany nyní jednají o Melichárkově příchodu do Brna.

Slovácko začalo přípravu bez brankáře Melichárka

Bez brankáře Dušan Melichárka, který se dohodl s klubem na ukončení smlouvy, začali dnes fotbalisté Slovácka zimní přípravu na umělé trávě ve Starém Městě. Místo Melichárka se zapojil do tréninku jednatřicetiletý gólman Michal Daněk, který dostal od mateřského klubu Českých Budějovic souhlas k týdenní zkoušce.

Melichárkovi debut zpříjemnila nula

Přestože už mu pomalu táhne na třicet let, teprve v dnešním duelu na hřišti Slavie si brankář Dušan Melichárek připsal první start v české lize. Osmadvacetiletý gólman definitivně vyléčil zraněné koleno a dočkal se vytouženého debutu v nejvyšší lize za mateřské Slovácko. Premiéru si v Edenu osladil vítězstvím 1:0 a vyšperkoval ji nulou na kontě obdržených gólů.

Brankář Melichárek řídil ve Švédsku opilý

Český brankář Dušan Melichárek byl ve Švédsku přistižen při řízení v opilosti. Švédská policie zadržela gólmana klubu Malmö FF v neděli v okamžiku, kdy jel na silnici s maximální povolenou rychlostí 90 km/h rychlostí o 44 km/h vyšší a přitom měl v krvi asi 0,4 promile alkoholu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele