Zbrojovka Brno propustila čtyři hráče včetně Melichárka

01.12.2018, 20:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
PlackaSKS

ach jo

Reagovat
Liquid

Melichárek i Lutonský jsou to nejkvalitnější co tam zbylo a oni to na webu podávaj tak jako by tito propuštění za ten úpadek Brna mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobte se na mně, ale Melichárek za ty léta ve Zbrojovce pustil tolik laciných gólů, že jsem se vždy divil, že ho pořád staví jako jedničku a nekoupí někoho kvalitnějšího.

Samozřejmě, že nelze sestup ani nevýrazné výsledky svalovat na jediného hráče, ale Melichárek rozhodně není tím gólmanem, který je schopný tým podržet když se mu nedaří a vychytat i něco navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Megatalent z před 6 let Lutonský co šel sezonu od sezony výkonostně níž a níž.. fakt nemělo cenu to trápení protahovat a doufat v nějaký obrození.. přišlo mi že má tak 35 let, hrozná křeč už to byla z jeho strany.. nový prostředí mu snad prospěje.. ideálně tak Třinec, nebo do Líšně a užít si postup z 3. ligy do 2.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno temer pulku sve historie stravilo v 2.lize tak co jančí

Reagovat
smazaný uživatel

Melichárkovi je 35, tuhle sezonu to na postup nevypadá, takže v 1.lize nejdříve na podzim 2020 a to mu bude skoro 37. Vzhledem k tomu, že jeho výkony šly prý poslední dobou dolů, je to celkem logický krok.

Reagovat
paver

Berte Hladkýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jeňa

Naše vedení jsou úplní idioti. Vyhodit Ashirua a Lutonského místo toho zmetka Škody, který navíc vypadá, že dostane druhou šanci, je naprosto neuvěřitelné. A vyhození Chica je kapitola sama o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

elichárek zahájil sezonu s kapitánskou páskou. Letos v únoru v Brně prodloužil smlouvu až do roku 2021 a na podzim mezi tyčemi nechyběl ani minutu. Do zimní přípravy se však už nezapojí. Jediným brankářem na soupisce "áčka" je nezkušený Pavel Halouska.

----------------------------------------

tohle nemá prostě logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Proste jsou to borci z prvni ligy, teda hlavne s platam podobajicima se prvni lize a s prominutim hovno z teho. Golos tam muze byt z Juniorky, kdyz celej mancaft v obranny fazi hori. Proste na sedmy misto staci nahrady z divize a budou vetsi, jak zapal tak nasazeni.

Reagovat
Rarášek

To jsou snad ještě větší komedianti než u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem že Melichárek má namířeno do Liberce a nebo do Pardubic, co je na tom pravdy netuším...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele