Mafie chtěla vydírat Berbatova

02.12.2009, 12:59
Aktuality
Útočník Manchesteru United Dimitar Berbatov byl údajně nucen uprchnout z rodného Bulharska před mafií, která vyhrožovala únosem jeho přítelkyně a dcery. Podle britského listu Independent gangsteři kontaktovali fotbalistovu matku Margaritu a vyzvali ji k zaplacení 50.000 liber (1,4 milionu korun) za "ochranu".

Berbatov se prý rozhodl nežádat o pomoc policii, protože měl informace, že do jeho vydírání jsou zapleteni i lidé z ministerstva vnitra. Sám se pustil do jednání s mafiánskými předáky a uzavřel s nimi dohodu, že nechají jeho partnerku Elanu a několikatýdenní dcerku Deu na pokoji.

Do Anglie se pětinásobný bulharský Fotbalista roku přesunul narychlo objednaným charterovým letadlem, které mu podle Independentu pomohl zařídit trenér United Alex Ferguson.

Pro Berbatova to nebylo první setkání s organizovaným zločinem. Když mu bylo osmnáct let, nechal talentovaného útočníka CSKA Sofia unést mafiánský boss Georgi Iliev, který chtěl, aby Berbatov hrál za jeho klub FC Levski Kjustendil.

Autor:

Komentáře (5)

Přidat komentář
homeles8

njn, Bulhaři...

Reagovat
j_mrazik

JAR

Reagovat
irik

Reagovat
DelPiero137

Je to pekne svinstvo. Takymito vecami a agentmi ktory zneuzivaju hracov na prestup by sa UEFA mala zaoberat. Milion honostnych zasadnuti maju papalasi ale zavaznym problemom sa nevenuju. Same sprostosti riesie len aby naoko vykazovali cinnost. Na riesenie vaznych problemov asi nemaju schopnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu..ale myslim ze Berbatov neni jedinej..jen je ted slavnej tak se o tom hovori ale jinak bude vic lidi zapletenych s mafii..viz Gerrard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele