Další články

Simeone nekoukal na penalty. Nedělá mi to dobře, uvedl po postupu přes Inter kouč Atlétika

Hráči Atlética Madrid se stali prvním týmem v historii Ligy mistrů, který se představil ve čtyřech penaltových rozstřelech a jako první tři vyhrál. Hrdinou domácí odvety osmifinále s Interem Milán se stal brankář Jan Oblak, který byl vyhlášen mužem zápasu. Jedenatřicetiletý Slovinec patří podle svých spoluhráčů k nejlepším gólmanům na světě, sám však uznal, že úspěšnost při penaltách je hlavně otázkou štěstí. Trenér Atlética Diego Simeone přiznal, že se na penaltový rozstřel radši nekoukal.

Na tenhle večer nezapomenu, řekl brankář Lazia Provedel po gólu do sítě Atlética

Nečekaného gólového hrdinu měl zápas úvodního kola Ligy mistrů Lazio Řím - Atlético Madrid. Domácí brankář Ivan Provedel srovnal hlavičkou v páté minutě nastavení na konečných 1:1 a stal se teprve druhým gólmanem v historii soutěže, který skóroval ze hry. Devětadvacetiletý Ital po utkání prohlásil, že na moment z úterního duelu do konce života nezapomene.

Simeone: Je to moje droga, ale nevím, jak dlouho vydržím. Fotbal se hodně změnil

Nepřetržitě od roku 2011 je Diego Simeone spjatý s Atléticem Madrid. Ve Španělsku přelstil několik trenérských rekordů, dvakrát dokázal opanovat LaLigu, jednou Španělský pohár. Na evropské scéně ovládnul Evropskou ligu v letech 2012 a 2018, dvakrát postoupil až do finále Ligy mistrů. Sám ale v nedávném rozhovoru přiznal, že neví, jak dlouho bude ještě koučovat.

Simeone vyloučil, že by převzal po Wengerovi Arsenal

Kouč Atlétika Madrid Diego Simeone vyloučil možnost, že by se právě on stal nástupcem Arséna Wengera, který se po sezóně po 22 letech rozloučí s lavičkou Arsenalu. Simeone sice nebyl pasován mezi hlavní kandidáty, nicméně vzájemný duel obou mužstev v semifinále Evropské ligy toto téma otevřel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele