Preziosi by za deset milionů liber prodal jenom Militovo ucho

Diego Milito před začátkem letošní sezony podruhé v kariéře podepsal smlouvu s Janovem a znovu ukazuje, jak cenným hráčem pro tento italský klub je. Argentinský útočník dává jednu branku za druhou a táhne svůj tým za vysněnou Ligou mistrů, není proto divu, že o něho je zájem mezi daleko věhlasnějšími celky...

Milito je zcela výjimečný, chválí spoluhráče Biava

Italská liga nabízí o víkendu dva taháky. Nejen milánské derby, ale také souboj o čtvrté místo mezi Janovem a Fiorentinou. Domácí spoléhají na střelce Diega Milita, autora letošních čtrnácti ligových branek.

Gasperini: Milito není na prodej

Diego Milito dával branky v Zaragoze a chuť neztratil ani po návratu do Janova. Argentinský kanonýr svými góly táhne italský klub a opět se o něm mluví v souvislosti s možným odchodem. Z podobných spekulací nemá radost trenér Gian Piero Gasperini...

Za Milita je i padesát milionů málo

Za Diega Milita je málo i padesát milionů eur. Alespoň to říká prezident FC Janov Enrico Preziosi. Argentinského útočníka lanaří Real Madrid, ale v přístavním městě o jeho odchodu nechtějí ani slyšet.

Milito: Cítím, že Janov je mým domovem

Diego Milito je gólovým zabijákem a potvrzuje to každou sezonu. Argentinský útočník se po několika letech strávených v Zaragoze v létě vrátil do Janova a fanouškům se připomněl již pěti brankami. Není proto divu, že se v Janově cítí jako doma...

Janov získal Milita a Jankoviče

Janov na poslední chvíli dotáhl do konce přestupy hned dvou hráčů. Ze Zaragozy, která spadla do druhé nejvyšší španělské soutěže, přichází argentinský střelec Diego Milito. V rámci Itálie putuje i srbský záložník Boško Jankovič, který přichází do Janova z Palerma.

Vystřídá Johnsona v Evertonu Milito?

O útočníka Evertonu Andyho Johnsona projevuje vážný zájem trojice klubů Premier League, pokud odejde, bude muset liverpoolský klub najít náhradu. Tou by mohl být Diego Milito, jehož Zaragoza sestoupila z Primera División.

Milito by se rád vrátil do Itálie

Hodně žádaným zbožím se stal Diego Milito, v jehož případě pravděpodobnost přestupu ještě zvyšuje několik týdnů starý sestup Zaragozy z Primera Division. O argentinského útočníka je zájem v Itálii, sledují ho ale i anglické a španělské kluby...

Manchester City se zajímá o Diega Milita

Manchester City se na ostrovy snaží přetáhnout z Realu Zaragoza Diega Milita. Citizens nejsou jediným zájemcem o argentinského útočníka, jelikož po Militovi pokukuje také Tottenham. Manchester ale narozdíl od konkurence z Londýna už zahájil jednání.

Zaragoza prodá své hvězdy, aby umazala dluhy

Real Zaragoza opouští nejvyšší španělskou soutěž. Ve druhé lize pravděpodobně nebudou hájit jeho barvy největší hvězdy jako Diego Milito nebo Sergio Garcia. Klub totiž trápí vysoké dluhy, které právě prodej nejhodnotnějších hráčů pomůže snížit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele