Morattiho zaskočilo, že Milito není mezi adepty na Zlatý míč

Prezidenta Interu Milán Massima Morattiho nemile překvapilo, že elitní klubový kanonýr Diego Milito chybí mezi kandidáty na zisk Zlatého míče FIFA. V minulé sezoně přitom dal 22 ligových branek a dvěma zásahy ve finále zajistil Interu trofej z Ligy mistrů.

Eto'o letos řádí. Může za to Benítez, říká Kamerunec

Loni byl ve stínu Diega Milita, ale letos je tomu přesně naopak. Samuel Eto'o konečně předvádí výkony, na které jsme byli zvyklí z jeho nejlepších let v Barceloně a letos svými góly táhne Inter. Svou fazónu naposledy potvrdil proti Werderu, kterému dal hattrick. Kamerunec si pochvaluje nového kouče Beníteze.

Jsem rád, že jsem se konečně trefil, přiznal Milito

Loni byl jedním z nejlepších evropských střelců, úvod letošní sezóny ho ale nezachytil ve formě. Ve středu Diego Milito konečně protrhl střelecký půst, když se podílel na vysoké výhře v Bari. Argentinský forvard doufá, že góly nyní bude střílet častěji.

Milita trápí častá střídání, Benítez zůstává v klidu

Střelecký prach Diegu Militovi na začátku nové sezony zvlhl. Argentinský střelec se v dosavadních zápasech ještě netrefil, přesto nechápe, proč je v posledních zápasech vždy střídán. O vysvětlení zažádal trenéra Rafaela Beníteze.

Brzy se dostaneme do formy, ujišťuje fanoušky Milito

Inter Milán má pomalejší rozjezd do nové sezony a ukázal to i včera, kdy v úvodním vystoupení v letošním ročníku Ligy mistrů musel v Enschede dotahovat a nakonec s Twente remizoval 2:2. Dobrou formu rozhodně nemá například útočník Diego Milito...

Argentinci Milito a Zanetti se v Interu dohodli na nových smlouvách

Argentinská dvojice Diego Milito a Javier Zanetti patřila v minulé sezoně k důležitým postavám Interu Milán, který pod trenérem Mourihnem získal ceněný treble. Milánský klub těmto fotbalistům předložil nové smlouvy a oba hráči na nabídku včera kývli.

Přestup Motty a Milita do Interu prý neproběhl podle pravidel

Inter Milán, nejúspěšnější evropský fotbalový klub uplynulé sezony, se dostal do problémů kvůli loňskému příchodu Thiaga Motty a kanonýra Diega Milita. Podle dnešního vydání německého listu Hamburger Morgenpost neproběhl jejich přestup z Janova podle pravidel a může být neplatný.

Moratti vzkázal konkurenci, že Milita v létě neprodá

Po úspěšném představení Diega Milita ve finále Ligy mistrů, v němž do sítě Bayernu Mnichov vstřelil oba góly Interu, se začalo mluvit o jeho možném přestupu. Prezident Massimo Moratti ale upozornil všechny zájemce, že Milita v létě neprodá.

Ligu mistrů chci vyhrát se třemi různými kluby, uvedl po triumfu Mourinho

Inter Milán včera zvítězil i v Lize mistrů a trenér José Mourinho přiznal, že tento zápas byl pravděpodobně jeho posledním v milánském klubu. Dva finálové góly Diega Milita rozhodly o vítězství Interu na stadionu Santiaga Bernabeu, jehož domovský klub Real Madrid byl s budoucností Mourinha spojován nejvíce.

Milito má dveře v Janově vždy otevřené, říká Preziosi

Diego Milito odehrál za Janov jen dvě a půl sezóny, přesto je pro fanoušky modlou. Argentinský útočník v létě odešel do Interu Milán a italská média spekulují, že má s janovským vedením ústní dohodu a po vypršení smlouvy se vrátí. Prezident Rossoblu Enrico Preziosi potvrzuje, že Milito má v jeho klubu dveře otevřené.

Interu a argentinské reprezentaci se zranil kanonýr Milito

Inter Milán se bude muset přibližně měsíc obejít bez služeb svého nejlepšího střelce Diega Milita. Argentinský útočník si v sobotním vítězném utkání italské ligy s Udine (2:1) poranil stehenní sval a nebude tak moci ani pomoci Argentině v závěrečných zápasech kvalifikace o mistrovství světa.

Motta dokončil "škatulata" za víc než šedesát milionů eur

Inter Milán, Janov a Atalanta promíchaly své kádry. Většinou delší dobu domluvené obchody byly definitivně dotaženy k prvnímu červenci, dres změnila zvučná jména jako Diego Milito, Thiago Motta, Roberto Acquafresca nebo Sergio Floccari.

Inter kupuje Milita a Mottu, Janov Acquafresku s Floccarim

Milánský Inter rozhýbal přestupový trh. Italský mistr se dohodl s Janovem na příchodu Diega Milita a Thiaga Motty, opačným směrem pošle peníze a práva na Roberta Acquafresku. Janovští ještě přikoupí Sergia Floccariho z Atalanty.

Milito: O přestupu se bavit nechci

Hodně se v posledních týdnech spekuluje o odchodu Diega Milita z Janova. Argentinský kanonýr v dresu italského klubu opět dává branky jako na běžícím páse a zájem o něho má například Inter Milán. Sám hráč podobné spekulace neřeší a soustředí se jenom na své výkony v závěru sezony.

Milito chce přestoupit do Anglie, tvrdí agent

Končící sezona se útočníkovi Diegu Militovi v Janovu nadmíru vydařila. Proto není divu, že se o jeho služby kromě Interu Milán začaly zajímat také anglické celky. Hráčův agent Fernando Hidalgo tvrdí, že jeho klient se možná tímto vábením nechá nakonec zlákat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele