Milito by se rád vrátil do Itálie

01.07.2008, 09:03
Aktuality
Hodně žádaným zbožím se stal Diego Milito, v jehož případě pravděpodobnost přestupu ještě zvyšuje několik týdnů starý sestup Zaragozy z Primera Division. O argentinského útočníka je zájem v Itálii, sledují ho ale i anglické a španělské kluby...

"Diego Milito může odejít i na hostování, Zaragoza ho nemůže držet ve druhé lize. Jeho cena je vysoká, vedení ho nechce nechat odejít levně. Ohlasy přicházející z Říma naznačují, že ho AS chce koupit, ačkoliv to vedení nedávno popřelo. Juventus je další možností. V tuto chvíli od něho nemám žádnou nabídku, to ale neznamená, že o hráče nemá zájem," prohlásil agent argentinského reprezentanta Fernando Hidalgo.

Milito v minulosti již působil v Janově, následně se stěhoval do Zaragozy za svým mladším bratrem Gabrielem. V dresu Realu se z jihoamerického fotbalisty stal jeden z nejlepších kanonýrů španělské nejvyšší soutěže, ani jeho góly ovšem jeho týmu nezajistily prvoligovou příslušnot pro příští sezonu.

"Diegovi je v Zaragoze dobře, ale raději by se vrátil do Itálie," naznačil Hidalgo.

O Milita má zájem také Manchester City, ve hře je pak i Valencia. Ta se ho pokusí získat v případě odchodu Davida Villy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takovy utocnik nemuze hrat 2.ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako náhrada za Villu i když to radši Palacio . I v tom AS by se mi líbil (stejně jako Guiza) ale Man City .

Do Werderu s ním

Reagovat
Shevchenko

Toho bych si v AC dokázal představit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele