Diego: Od Juventusu bych čekal víc respektu

Diego už se v Juventusu připravoval na druhou sezónu, ale nakonec se rychle upekl přestup do Wolfsburgu a brazilský špílmachr se nyní k celé situaci vyjádřil. Juventus se k němu podle jeho slov nechoval zcela korektně, jeho odchod nechtěl ani kouč Del Neri.

Diego se vrací do Bundesligy, bude hrát za Wolfsburg

Diego ve čtvrtek večer stvrdil svým podpisem přestup do Wolfsburgu, kam míří po nepovedeném angažmá v Juventusu. Brazilský záložník, jenž se do Bundesligy vrací po jediném roce, s Vlky podepsal čtyřletý kontrakt a dnes bude představen na tiskové konferenci.

Juventus prý získal Krasiče, Diego by měl zůstat

Srbský fotbalista Miloš Krasič odchází z CSKA Moskva do Juventusu. Italský celek za pětadvacetiletého záložníka podle listu Il Corriere dello Sport zaplatil 15 milionů eur (asi 372 milionů korun) a podepsal s ním pětiletou smlouvu.

Magath hodlá přivést další posily, Diega ale ne

Schalke v začátku sezóny zatím spíš tápe a nespokojený Felix Magath proto ještě chce být aktivní na přestupovém trhu. Zkušený trenér loňského vicemistra plánuje přivést ofenzivního hráče, prozradil ovšem, že jím stoprocentně nebude Diego z Juventusu...

Diego ví, že může Juventus brzy opustit

Diegovi se první sezóna v Juventusu stejně jako celému týmu nepovedla. Brazilský záložník by rád v Turíně zůstal, ale uvědomuje si, že situaci nemá ve svých rukách. Příchod nového trenéra a změna rozestavení může znamenat jeho letní odchod.

Diego hodnotí svou první italskou sezónu a doufá v mistrovství světa

Diegovi první sezóna v Juventusu nevyšla zcela podle představ a brazilský záložník si uvědomuje, že to může mít neblahý vliv na jeho reprezentační kariéru, samozřejmě jen dočasně. Kouč Kanárků Carlos Dunga ho totiž nejspíše v nominaci opomene.

Míň mluvit, víc hrát, velí Diego

Juventus se v posledních zápasech vzchopil a začal zase vyhrávat, naposledy o víkendu v lize nad Bolognou. Záložník Diego si pochvaluje, že jeho tým přešel od slov k činům. Zároveň zdůrazňuje, že v podobném duchu musí Juventus pokračovat až do konce sezóny.

Diego: Další bodové ztráty si už nemůžeme dovolit

Juventus se po středeční prohře v Bordeaux musí rychle vzpamatovat z další porážky, kterou jim včera připravilo Cagliari. Také brazilský záložník Diego již připustil, že pokud chce turínský tým stále myslet na zisk Scudetta, musí se rapidně zlepšit.

Diego se domnívá, že Juventus brzy Inter dožene

Inter sice vede italskou ligu nad Juventusem již o pět bodů, Brazilec Diego přesto věří, že Stará dáma může svého rivala brzy dohnat. Prvním krok na této cestě by záložník Juve rád učinil již tento víkend.

Diego je zdráv. Potáhnu Juventus k úspěchům, hlásí

Diego překonal několik drobných zranění, která ho trápila v uplynulých týdnech, a je připraven znovu naplno předvádět svoje umění. Juventus brazilského záložníka potřebuje, tři poslední ligové zápasy nedokázal vyhrát.

Diego se chce s Juventusem prosadit na všech frontách

Brazilský záložník Diego začal svou kariéru v Juventusu ve velkém stylu. Rychle se zabudoval do základní sestavy a v kádru patří mezi klíčové postavy. Sám se netají tím, že s týmem má velké ambice a chce uspět jak v Itálii, tak na evropské scéně.

Ferrara po výhře v Římě chválil Diega

Hodně rychle se dokázal Diego adaptovat na italské prostředí a už nyní je z něho jedna z klíčových postav turínského Juventusu. Stará dáma včera nastoupila na hřišti AS Řím a letní posila z Werderu Brémy se na výhře 3:1 podílela dvěma góly, za což sklidila pochvalu i od trenéra Cira Ferrary...

Diego: Nestarám se o Inter nebo AC Milán

Už o víkendu startuje Serie A a nejenom italští fanoušci tak opět budou moci sledovat boje o Scudetto. Mezi velké kandidáty na titul patří turínský Juventus a ví to i jeho hvězdná posila - Brazilec Diego. Letní akvizice z Werderu Brémy si ovšem uvědomuje, že konkurence bude velká a je třeba soustředit se především na sebe...

Juventus má šanci na Scudetto, hlásí Chiellini

Stoper Juventusu Giorgio Chiellini věří, že jeho tým má v nadcházející sezoně opět reálnou šanci získat Scudetto, poprvé od neslavně proslulé korupční aféry. Italský reprzentant spoléhá především na nové posily, které by měly Staré dámě pomoci v boji o titul...

Diego plánuje oplatit Juventusu důvěru góly a trofejemi

Velkou posilu do zálohy získal nedávno turínský Juventus, který dotáhl přestup Diega z Werderu Brémy. Brazilský záložník stál 24,5 milionu eur a velmi dobře si uvědomuje, jaký tlak na něho bude vyvíjen. Vedení Juventusu se důvěru chystá splatit góly a trofejemi...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele