Diego ví, že může Juventus brzy opustit

25.05.2010, 14:44
Aktuality
Diegovi se první sezóna v Juventusu stejně jako celému týmu nepovedla. Brazilský záložník by rád v Turíně zůstal, ale uvědomuje si, že situaci nemá ve svých rukách. Příchod nového trenéra a změna rozestavení může znamenat jeho letní odchod.

"Potřebujeme se zlepšit, každý z nás se musí zlepšit. Jsem zklamaný, jak sezóna dopadla. Je potřeba všechno zanalyzovat a v nové sezóně udělat věci lépe," říká Diego.

Šikovný záložník přišel před sezónou za pětadvacet milionů eur z Brém a měl být velkou ofenzivní zbraní Staré dámy, jenže se herně trápil. Strádal celý Juventus. Vypadl v základní skupině Ligy mistrů a v Serii A skončil po vleklé krizi na bídném sedmém místě.

Diego by rád v Juventusu zůstal, v klubu ale probíhá zemětřesení. Noví jsou prezident Agnelli, ředitel Marotta a trenér Del Neri, změny se brzy začnou týkat i hráčského kádru. Podle italských médií vsadí nový kouč téměř jistě na rozestavení 4-4-2, což může znamenat odchod 25letého záložníka. "Podepsal jsem pětiletou smlouvu, ale budoucnost nezáleží jen na mně," uvědomuje si Diego.

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě jim všem ukáže

Reagovat
jtbs

ak si nezvykne na kridlo, tak kkt ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

podla fotky sa mi zda, ze sa dal Diego na capoeru

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na nove Juve a na posily ....

Reagovat
herbage

Prý má zájem Schalke, ale to jim moc velkou nabídku nepředloží, když zatím podepisuje jen hráče bez smlouvy

Reagovat
fantomas

To taky může klidně znamenat, že právě šetří na Diega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak stačí se podívat na jejich minulá přestupová období. V létě utratili kolem 3 milionů euro, v zimě další 3, většinu za "no name" hráče. Teď sice přímo postupují do LM, ale na přestupy budou mít tak 10-15 milionů euro maximálně a všechny prachy nevyhodií za jediného hráče. K tomu připočítej vysoké platové požadavky Diega a platovou politiku Schalke a vyjde ti, že ten přestup je téměř nereálný. Juventus pod 15 mega nepůjde a Schalke zase nepůjde nad 15. Spíš to s ním zkusí ještě jeden rok nebo ho střelí někam do Atlética

Reagovat
fantomas

Já myslim, že právě pro to dlouhodobý i letošní šetření ty peníze klidně vyhrabou, když budou chtít. Wenger taky celej život škudlí, ale když potřebuje (Aršavin), tak se přes tu kapsu prostě plácne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo skvělé, ale nevidím to moc reálně

Reagovat
cristiano.K.

kdo ho zná ví,že je to jeden z těch lepší a juve by si ho měl nechat.....bohužel přišel za hodně peněz a juve se nedařilo,jestli ho juve pustí bude to velká chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by ho po první sezoně měli zatracovat. Dalo by se říct, že celý tým hrál hrozně. Myslím, že se rozehraje, první sezona za ním, druhá bude mnohem lepší ! :)

Reagovat
Pipo123

ale kde sa rozohraje ?

kde na krídle ?

Reagovat
Pipo123

Neri bdue hrať 4-4-2 stým že v strede bude mať bojovných hráčov ktorý zápas odmakajú a Diego neni taký typ

Reagovat
smazaný uživatel

tak může hrát 4-4-2 .. a ve středu mít Diega s ofenzivními úkoly .. a Poulsena, Felipe Mela a nebo Moma Sissoka s defenzivními úkoly ...

Reagovat
smazaný uživatel

i když já osobně bych se Poulsena zbavil ..

Reagovat
smazaný uživatel

A co bude hrát Del?

Reagovat
smazaný uživatel

střídačku .. co už .. :) ve předu by měli spíše posílit na Del Pierra už moc spoléhat nemůžeš .. Amauri letos vyhořel Iaquinta nevím nevím .. Giovinca bych využil na křídle místo Camoranesiho..

Reagovat
Pipo123

uvidíš to že Palombo pôjde do Juve a tým odstrelí Diega

Reagovat
10

Delneri sám říkal, že 442 není dogma, v Atalantě hrál 4-4-1-1 s Donim pod Floccarim, mluvil i o 4231...to by byla Diegova šance, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-1-1 je z hlediska zálohy úplně to samý, navíc předpokládám, že toho staženějšího útočníka bude hrát Alex, né Diego..., ale to už záleží na Delnerim.

4-2-3-1 je rovněž souboj Alex vs. Diego...

Reagovat
smazaný uživatel

Môj oblúbenec

Reagovat
smazaný uživatel

me by se libil v Lyounu ,hral by tam neco jako Juhninho

Reagovat
JuveIt

Já chci aby zůstal. Myslím, že by mohl hrát i na krahi zálohy. Letos hrál jeden zápas na PZ proti Neapoli v poháru. Vyhráli jsem 3-0 a Diego zařídil všechny branky, takže si myslím, že by to pro něj nebyl takovej problém.

Reagovat
terry

Tam rozhodně není jeho místo, na kraj potřebujete nového Nedvěda.

Reagovat
JuveIt

No novýho Nedvěda asi nenajdeme, ten je jen jeden. Ale myslím, že by mu to tam mohlo sednout. Nebo by mohl hrát v útoku podobnou úlohu jako Del Piero.

Reagovat
terry

Já jsem na tohle mercato ze strany Juventusu neskutečně zvědavý. A vůbec na to, jak se s tím popasuje Del Neri. Ale ať koukám jak koukám, Diego se mi tam prostě nevejde. Jeho příchod jsem nepochopil už loni. Podle mě si vybral vůbec nejhůře jako mohl a bude nejlepší, když odejde. Ale zase na druhou stranu musí to být do perspektivního klubu, jinak snad bude lepší zůstat a ještě to zkusit. Teda za předpokladu, že s ním bude ještě Del Neri počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsi na jeho příchodu loni nepochopil ? přišel jako největší hvězda za velký prachy do velkoklubu, přizpůsobil se mu systém..., já bych na jeho místě vybral stejně.

Reagovat
terry

Prostě jsem čekal, že si vybere jinak. Italská liga byla z jeho pohledu, aspoň podle mě, ta nejhorší. Prostě on byl v Brémách zvyklej každej zápas na ofenzivní koncert, kde byl dirigentem celé hry a teď přišel do týmu, kde prostě tohle není, a to ani v nejmenším. Sice se mu možná přizpůsobil systém, ale celkově to bylo ke škode spíš než ku prospěchu. Z jeho strany bych ten přestup asi pochopil, ale celkově ze sportovního hlediska nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mého logický přestup. Juve ukončilo eru s Nedvědem a Camoranesim na křídlech a chtěli začít nový projekt, kde on měl být tím, kdo bude kočírovat hru. Já bych ho nezatracoval, ale záleží na systému, do 4-2-2-2 se prostě nevejde...

Reagovat
smazaný uživatel

at de do arsenalu

jeden z mych nejoblíbenějších hráču v mým nejoblíbenějším klubu super

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Serie A nedostane další místo v Evropských pohárech, když Inter, jako obhájce trofeje má automatický postup do skupiny? Atletico, jak vítěz postupuje automaticky a Španělsko má tak další flek v Evropských pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc by mu sedla Primera division

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla,Valencie?

Reagovat
smetos

Atletico??

Reagovat
Filipow

do Baníčku s ním..

Reagovat
Mr.Jindros

Mě by extra nepřekvapilo kdyby zůstal. Ale začal bych se bát o věci budoucí jěstě více než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať jde, není potřeba aby zůstával.

Reagovat
Messiáš

Važně? Jako čekalo se od něj více, ale utrpěl spíě tím, že se nedařilo celému týmu. Zacatek pod Ferrarou byl dobrý. Pak se zranil a už se do top formy nevrátil, ale vetšinou patril spolu s Chiellinim, Marchisiem a Buffonem k tomu lepšímu. Kolem tech bych to postavil. Dát naplno šanci Giovincovi a hotovo. I když by se mi Diego v takove Valencii nebo Seville líbil o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu sám za sebe. Z mého pohledu je nahraditelný.

Reagovat
jtbs

ak si nezvykne na kraj zalohy, tak spanem bohem

Reagovat
Mr.Jindros

Který začátek byl dobrý? Myslíš ten jeden zápas s AS?

Reagovat
Messiáš

Tak ten hlavně, ale do zápasu s Chievem hrál podle mne hodně nadstandartně. I příprava byla dobrá. Nahraditelný samozřejmě je, ale takhle kvalitní záložníci nerostou jak houby po dešti.

Reagovat
smazaný uživatel

S Chievem? to jako hrál tu první půlku sezony nadstandardně? protože zápas s Chievem byl první v sezoně a pak půlil ligu. Odehrál dobrých prvních 5 zápasů a to ještě v některých zápasech díky týmu. Jinak se za celou sezonu nijak nepředvedl. Měl světlé momenty, jako ale zůstal daleko za očekáváním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať zůstane, takovýhleho hráče aby jsi po celým světě pohledal... byla by blbost ho pustit!

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by chyba nechávat si středového hráče pod útočníky, který toho moc na kraji zálohy neodehrál, než pouštět odchovance, Itala, mladého perspektivního hráče schopného zahrát na každém postu v záloze a kopajícího obou nohama, mám na mysli Sebastiana. Pokud má jeden z těch dvou odejít, jakože to asi tak nakonec bude, tak ať si sbalí kufry Diego. V této otázce mám dost jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych proti , ale myslím že zůstane .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele