Diego se vrací do Bundesligy, bude hrát za Wolfsburg

27.08.2010, 10:01
Aktuality
Diego ve čtvrtek večer stvrdil svým podpisem přestup do Wolfsburgu, kam míří po nepovedeném angažmá v Juventusu. Brazilský záložník, jenž se do Bundesligy vrací po jediném roce, s Vlky podepsal čtyřletý kontrakt a dnes bude představen na tiskové konferenci.

Bývalý tahoun brémského Werderu ve středu podstoupil zdravotní prohlídku, načež manažer VfL Dieter Hoeness prohlásil, že se již Diego prakticky může považovat za hráče Wolfsburgu, chyběl jen hráčův podpis. A ten přišel ve čtvrtek večer.

Diego podle očekávání podepsal smlouvu na čtyři roky a dnes po poledni bude představen fanouškům. Přitom to vypadalo, že 25letý záložník nakonec setrvá v Juventusu, když se blížil konec přestupního termínu. Bianconeri ho ale nakonec poskytli k prodeji, čehož se okamžitě chytil Wolfsburg a během pár dnů bylo hotovo.

Za Diega by mělo do Turína putovat asi 15 milionů eur, tak alespoň spekulují německá média. Příchod nového záložníka do města Volkswagenu by mohl signalizovat odchod jiného, jmenovitě Zvjezdana Misimoviče.

Autor: Ondřej Holzman / kicker.de

Komentáře (363)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele