Další články

Korupční kauza Sigmy a Bohemians nekončí, žalobce se odvolal

Korupční kauza mezi Sigmou Olomouc a Bohemians Praha nekončí. Žalobce dnes podal proti rozsudku olomouckého okresního soudu, který všechny čtyři aktéry loni zprostil obžaloby, odvolání. ČTK to řekl státní zástupce Petr Matoušek. Případem se tak bude zabývat olomoucký krajský soud.

Olomoucký soud se bude korupcí zabývat na konci května

Případem korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha se bude olomoucký okresní soud zabývat na konci května. ČTK to dnes řekl právní zástupce olomouckého klubu Petr Konečný.

Státní zástupce obžaloval čtyři aktéry korupční kauzy

Případ korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha míří k soudu. Státní zástupce všechny čtyři aktéry obžaloval. Před soudem se tak budou zodpovídat olomoucký brankář Petr Drobisz, bývalý prezident Bohemians Praha Karel Kapr a tehdejší hráči střížkovského klubu Miroslav Obermajer a David Zoubek.

Policisté navrhli obžalobu čtyř aktérů korupční kauzy

Olomoučtí policisté uzavřeli vyšetřování v případu korupční aféry mezi kluby Sigma Olomouc a Bohemians Praha. V kauze byli již dříve obviněni olomoucký brankář Petr Drobisz, bývalý prezident Bohemians Praha Karel Kapr a tehdejší hráči střížkovského klubu Miroslav Obermajer a David Zoubek.

HN: Policie obvinila čtyři aktéry úplatkářské aféry

V aféře údajných úplatků, kterou v březnu rozpoutal tehdejší prezident klubu Bohemians Praha Karel Kapr, padla první obvinění. Podle Hospodářských novin policie obvinila brankáře olomoucké Sigmy Petra Drobisze z uplácení, Kapra a tehdejší hráče střížkovského klubu Miroslava Obermajera a Davida Zoubka z přijímání úplatku.

Zoubek dostal tvrdý trest

Disciplinární komise fotbalového svazu zastavila kladenskému záložníkovi Davidu Zoubkovi činnost na čtyři měsíce za vyloučení a následné napadení domácího pořadatele v utkání 29. kola první ligy na hřišti Bohemians 1905. Trest mu začal běžet ihned po prohřešku a vyprší 9. září. Hráč navíc dostal pokutu 100 tisíc korun.

Zoubek nasměroval své bývalé spoluhráče do druhé ligy

Poprvé ve své kariéře dal šestatřicetiletý kladenský záložník David Zoubek v ligovém zápase dva góly. Ve 23. kole se trefil na Strahově do sítě Bohemians Praha a v důležitém zápase nasměroval do druhé ligy své bývalé spoluhráče z loňské sezony.

Zoubek: Obálka z Olomouce mě zaskočila

Údiv a velké překvapení. Tak vzpomíná bývalý kapitán fotbalistů Bohemians Praha David Zoubek na loňský květen, kdy se mu do ruky dostala obálka s třemi sty tisíci korun. Peníze měli Pražané dostat od olomouckých hráčů za úmyslnou porážku v posledním ligovém kole, po kterém Hanáci slavili postup do Evropské ligy. Zoubek dnes potvrdil, že obálku s obnosem opravdu dostal a ihned ji předal šéfovi Bohemians Praha Karlu Kaprovi, který pak informoval policii. Ta případ vyšetřuje.

Zoubek první lednovou posilou Kladna

První zimní posilou Kladna se stal zkušený záložník David Zoubek. Pětatřicetiletý středopolař, který na konci loňského roku z pozice kapitána nečekaně opustil střížkovské Bohemians Praha, dnes podpisem nové smlouvy definitivně stvrdil svůj přestup do středočeského klubu. Informovaly o tom kladenské internetové stránky.

Střížkovští Bohemians mění před bojem o záchranu kádr

Poměrně výraznými změnami prochází kádr Bohemians Praha, kteří po podzimní sezoně uzavírají prvoligovou tabulku. Už před týdnem se Střížkovští rozešli s kapitánem Davidem Zoubkem a zkušeným bekem Miroslavem Obermajerem a odešli také hráči, kterým v klubu skončilo hostování.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele