Další články

Útočník Škutka bude ze Slavie hostovat v Košicích

Slovenský útočník Dávid Škutka odchází ze Slavie Praha na roční hostování do Košic, kde s kariérou začínal. Pod trenérem Radoslavem Látalem by však ještě neměl nastoupit do zápasů 2. předkola Evropské ligy proti Liberci, jelikož doléčuje operované koleno. O hostování informovala Slavia na svém webu.

Útočník Škutka odchází ze Slavie na hostování do Baníku Ostrava

Slovenský útočník Dávid Škutka odchází ze Slavie na půlroční hostování s opcí do Baníku Ostrava. Slavia o tom informuje na svém webu.

Fenin a tři Slováci mají svolení k odchodu ze Slavie

Vedení pražské Slavie oznámilo útočníkovi Martinu Feninovi a Slovákům Milanu Bortelovi, Dávidu Škutkovi a Matúši Čonkovi, že jim nebude bránit v odchodu. V online rozhovoru s fanoušky na webu vršovického klubu to uvedl generální ředitel Jaromír Šetrle.

Škutka by rád ve Slavii navázal na povedený podzim v Košicích

S třinácti brankami druhý nejlepší střelec této sezony slovenské ligy Dávid Škutka by po přestupu z Košic do Slavie rád navázal na povedený podzim a v pražském celku na jaře vstřelil stejný počet branek. Především se chce ale prosadit do základní sestavy.

Slavia angažovala do útoku Slováka Škutku z Košic

Po bývalém reprezentantovi Martinu Feninovi získala Slavia další posilu do útoku, kterou je Dávid Škutka z Košic. Druhý nejlepší střelec slovenské ligy podepsal v Edenu smlouvu na tři a půl roku. Košický klub o tom dnes informoval na svém webu.

Škutka by mohl zamířit do Polska

Košice byly na podzim nejlepším týmem slovenské ligy na domácím hřišti a velký podíl na tom měl Dávid Škutka. Ten je nejlepším domácím střelcem Corgoň ligy a spekuluje se o jeho odchodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele