Další články

Sterling a Rose mají obavy z obnovení Premier League

Útočník Raheem Sterling z Manchesteru City a obránce Danny Rose z Newcastlu vyjádřili obavy z plánovaného obnovení Premier League. Podle obou anglických reprezentantů je fotbal momentálně to poslední, co by měla britská vláda v současnosti řešit.

Newcastle se dohodl s Tottenhamem na hostování obránce Rose

Obránce Danny Rose bude do konce sezony hostovat z Tottenhamu v Newcastlu United. Součástí dohody není opce ani žádná další ujednání, které by nasvědčovaly trvalému přestupu v létě.

Anglický reprezentant Rose se kvůli rasismu těší na konec kariéry

Anglický reprezentant Danny Rose se už nemůže dočkat, až ukončí aktivní kariéru. Důvodem jsou rasistické nadávky, kterým obránce Tottenhamu naposledy čelil při utkání kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v Černé Hoře.

Anglický obránce Rose překonal deprese a je v nominaci na MS

Anglický reprezentant Danny Rose má za sebou nelehké období, v němž musel čelit následkům zranění, rodinným problémům a depresím. Sedmadvacetiletý bek Tottenhamu se ale dokázal se všemi nástrahami vyrovnat a probojovat se do konečné nominace Anglie na světový šampionát v Rusku.

Novou smlouvu v Tottenhamu dostal také obránce Rose

Danny Rose je dalším z už početné řady fotbalistů, kteří uzavřeli nové kontrakty s Tottenhamem. Šestadvacetiletý obránce se letos usadil v národním týmu Anglie a další odměnou za kvalitní výkony mu je prodloužení smlouvy na White Hart Lane do června 2021...

Srbové zpochybňují tvrzení Rose

Srbský fotbalový svaz zveřejnil na serveru YouTube video, jež má zpochybnit tvrzení anglického fotbalisty Dannyho Rose, že byl během baráže o mistrovství Evropy jednadvacítek v Srbsku rasisticky urážen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele