Srbové zpochybňují tvrzení Rose

19.10.2012, 17:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na světe neni míň symptičtjěší národ než Srbové.

Reagovat
smazaný uživatel

cikáni

Reagovat
Posledni Kovboj

"národ"

Reagovat
Posledni Kovboj

Kamarad si vzal Srbku. Byt to neni typicka slovanska cuza, jsem z toho zatim trochu rozpolcenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a podle mě je to zase jeden z neijobdivuhodnějších národů na světě. V 1. světové válce jich v boji proti Rakousku, Německu a Bulharsku, třetina zemřela, ale armáda se nikdy nevzdala. Samotní Srbové sou přátelští a pohostinní. Pokud je teda neurážíš a nenadáváš jim do Četniků.

Jestli chceš argumentovat válkama a násilím, je třeba si uvědomit, v jakém prostoru se ,,vyvíjeli" - když se podíváš na jejich sousedy, sou v tomhle dost podobní a oni sami. A jejich nacionalismus je daný tím, že pokud chtěli přežít, museli vytvořit alternativu k tlaku zevnitř. No a čím silnější je ten tlak zvnějšku, tím silnější je zéroveň protihodnota v tobě.

No a rasismus to jediné je neomluvitelné (pokud na něj fakt bučeli). Mají obavy z cizího a nejsou na ně ,,zvyklí" jako v západní Evropě. Nežijou u nich černoši, Arabové a podobně. A když už přece jen nějaká národnostní menšina v Srbsku žije, tak s ní Srbové ssamotní nemají dobré zkušenosti viz. Albánci. Věřím, že se Srbové naučí s rasovými menšinami žít.

Tvůj názor ti každopádně neberu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele