Danny pokračuje v jednáních o nové smlouvě se Zenitem

Sedmým rokem je Danny hráčem Zenitu Petrohrad. Ofenzivní portugalský reprezentant přišel do bohatého celku v srpnu 2008 z Dinama Moskva a smlouva mu běží jen do konce letošní sezony. Obě strany pak v tuto chvíli jednají o prodloužení kontraktu...

Bento opět povolal Dannyho

Po několika měsících rekonvalescence byl zpět do portugalské reprezentace povolán zkušený ofenzivní záložník Danny. Ve 23členné nominaci na přátelský duel s Ekvádorem jinak nepřekvapí žádné další jméno, nechybí ani všechny opory až na zraněného Pepeho...

Zenit přišel na osm měsíců o záložníka Dannyho

Zenit Petrohrad se bude v jarních bojích o titul i v Lize mistrů muset obejít bez Dannyho. Portugalský záložník si během přípravy, kterou ruský mistr tráví v italské Florencii, vážně poranil pravé koleno a podle vyjádření klubu bude mimo hru až na osm měsíců...

Deco by měl být na duel se Španělskem připraven

Zdravotní stav portugalského reprezentanta Deka, který v minulých dnech laboroval na MS s poraněnou kyčlí, se lepší. Podle dnešních informací portugalského svazu by se mohl středopolař Chelsea po dvouzápasové pauze vrátit v úterním osmifinále proti Španělsku do sestavy.

Potvrzeno. Danny si do konce roku nezahraje

Černé prognózy se potvrdily. Záložník Zenitu Petrohrad Danny má zpřetrhané křížové vazy v koleni a letošní sezóna pro něj skončila. Portugalský reprezentant se zranil v přípravě na poslední zápas proti CSKA Moskva.

Advocaat obhajuje Dannyho a kritizuje Ruský fotbalový svaz

Zenit Petrohrad sehraje nedělní utkání ruské Premier Ligy na stadionu Petrovskij proti Saturnu bez diváků, ruská fotbalový svaz takto potrestal Zenit za transparent "Zdechnul váš Jašin, zdechne Dinamo." Lodivod Zenitu Dick Advocaat se pro deník Sport-Express netajil tím, že je s rozhodnutím svazu nespokojen.

Advocaat: Danny je nejlepší záložník

Holandský kormidelník Dick Advocaat označil novou posilou Zenitu Dannyho za nejlepšího ofenzivního záložníka v ruské Premier Lize. Nejdražší hráč světa v roce 2008 je připraven k debutu v zápase o evropský superpohár proti Manchesteru United.

Danny: Jednoruký bandita?

Danny Miguel Alves Gomes ještě ani neměl podepsaný kontrakt se Zenitem Petrohrad a od fanoušků Zenitu měl už několik přezdívek, ta nejčastější byla "Jednoruký bandita". Dannyho transfer totiž nezpůsobil vzruch jenom kvůli přestupové částce 30 milionů euro. Tématem číslo jedna je teď Dannyho tetování na pravém předloktí.

Dannyho přestup do Zenitu oficiálně potvrzen

Jeden z nejdražších přestupů tohoto léta se udál v Rusku. Portugalský záložník Danny přestoupil z Dinama Moskva do Zenitu Petrohrad za rekordních 30 milionů eur.

25.08.2008 Aktuality 54 komentářů
Zaujalo nás

Zenit je připraven koupit Portugalce Dannyho

Rekordních 30 milionů eur za portugalského tvůrce hry Dannyho nabídl Zenit Petrohrad svému konkurentovi v ruské Premier Lize Dinamu Moskva. Poradce prezidenta Konstantin Sarsanija tvrdí, že přestup by se mohl oficiálně dotáhnout v pondělí.

22.08.2008 Aktuality 25 komentářů
Zaujalo nás

Zenit usiluje o Dannyho. Překoná rekord?

Portugalec Danny možná brzy změní dres. O záložníka Dinama Moskva totiž usiluje úřadující mistr ruské Premier Ligy a vítěz posledního ročníku Poháru UEFA Zenit Petrohrad. "Nabídku od Zenitu skutečně mám," přiznal 24letý míčový kouzelník.

Kobelev: Keržakov a Danny měli jet na Euro

Bez dvou hvězd ruské Premier Ligy se obejde letošní Euro. Fotbalisté Dinama Moskva Alexander Keržakov a Danny budou závěrečný turnaj sledovat jen v televizi, v lepším případě v hledišti. Trenér Dinama Andrej Kobelev s rozhodnutím reprezentačních koučů Ruska a Portugalska nesouhlasí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele