Další články

Danny potvrdil odchod z Marítima, nebyl spokojen se svými výkony

Marítimo se pohybuje těsně nad sestupovými pozicemi portugalské nejvyšší soutěže a na cestě za záchranou mu už nebude pomáhat Danny. Zkušený ofenzivní záložník potvrdil včerejší informace tisku o odchodu z klubu, důvodem byly špatné výkony samotného fotbalisty...

Danny půl roku po odchodu ze Slavie končí s fotbalem

Půl roku po odchodu z pražské Slavie se bývalý portugalský reprezentant Danny rozhodl ukončit kariéru. O jeho kroku informoval portugalský server O Jogo, podle kterého pětatřicetiletý záložník se svým rozhodnutím na dnešním tréninku Marítima seznámil dosavadní spoluhráče a trenéry. Za svůj mateřský klub odehrál Danny na podzim 16 zápasů.

Danny se po odchodu ze Slavie vrátil do mateřského Marítima

Záložník Danny bude po odchodu ze Slavie hrát doma v Portugalsku. Čtyřiatřicetiletý bývalý fotbalista Zenitu Petrohrad nebo Dynama Moskva se upsal Marítimu Funchal, kde odstartoval kariéru. Sedmý celek minulého ročníku nejvyšší soutěže o tom informoval na klubovém webu.

Portugalec Danny předčasně skončil ve Slavii

Portugalec Danny se dohodl se Slavií Praha na předčasném ukončení smlouvy. Po konci hostování už nebudou v Edenu působit ani ukrajinský obránce Eduard Sobol s útočníkem Tomášem Necidem a do letní přípravy se na jejím startu nezapojil ani turkmenský záložník Ruslan Mingazov.

Slávista Danny už je zcela fit a cítí, že ještě může něco přidat

Nejzvučnější letní posila slávistických fotbalistů Danny celé září nehrál kvůli zranění, ale už je stoprocentně fit a chystá se s Pražany na čtvrteční 3. kolo základní skupiny Evropské ligy na půdě Villarrealu. Čtyřiatřicetiletý portugalský ofenzivní záložník je zatím s angažmá v Edenu spokojený, i když cítí, že zatím nepředvedl vše, co umí.

Danny cítí, že může hrát ještě lépe, a věří se Slavií v LM

Ofenzivní záložník Danny si v nedělní generálce proti Nice (4:1) poprvé zahrál za pražskou Slavie na stadionu v Edenu a vypracoval pro spoluhráče několik gólových šancí. Nejzvučnější letní posila červenobílých ale cítí, že může hrát ještě lépe. Věří, že český šampion je nachystán na vstup do sezony a v Lize mistrů ukáže, jak kvalitní tým má.

Hvězdná posila Danny probíral Slavii i s Šírlem

Portugalský ofenzivní záložník Danny chtěl po konci angažmá v Zenitu Petrohrad ještě dál hrát vrcholový fotbal, a proto se rozhodl přijmout nabídku pražské Slavie. Angažmá v týmu českého mistra konzultoval i s bývalým spoluhráčem z Ruska Radkem Šírlem.

Zázrak se podařil, komentoval Šilhavý příchod hvězd do Slavie

Trenér slávistických hráčů Jaroslav Šilhavý připustil, že příchod zvučných posil Portugalce Dannyho, Turka Halila Altintopa a Ukrajince Ruslana Rotaně je pro něj zázrakem. Hvězdní záložníci na něj udělali velký dojem, jsou skromní a kouč je přesvědčen, že dodají kádru klid, potřebný v zápasech evropských pohárů.

Slavii posílili Danny, Altintop a na testech uspěl Rotaň

Slávisté získali tři zahraniční výrazné posily. Úřadující český šampion angažoval před bojem v kvalifikaci Ligy mistrů dva ofenzivní záložníky - dosavadního kapitána Petrohradu Portugalce Dannyho a Turka Halila Altintopa, na testech pak uspěl ukrajinský reprezentant Ruslan Rotaň.

Danny odchází ze Zenitu Petrohrad, vedení mu neprodlouží smlouvu

Zenit Petrohrad má v osobě Roberta Manciniho nového trenéra a brzy bude mít i nového kapitána. V bohatém ruském klubu končí ofenzivní portugalský reprezentant Danny, bývalému hráči Dinama Moskva nebude prodloužena končící smlouva...

O titul budeme bojovat až do konce, slibuje Danny

Zenit Petrohrad v loňské sezoně obsadil v tabulce ruské ligy až třetí místo a rovněž letos mu vážně hrozí minimálně to, že se opět nestane mistrem. Bohatý klub nabral po devatenácti kolech už osmibodové manko na vedoucí Spartak Moskva, titul ovšem stále není ztracen, alespoň v něj věří Danny...

Portugalec Danny přijde kvůli zranění kolena o Euro

Portugalský fotbalista ve službách Zenitu Petrohrad Danny přijde kvůli vážnému zranění kolena o mistrovství Evropy. Dvaatřicetiletý záložník si přetrhl přední zkřížený vaz v pravém koleni a po operaci ho čeká pauza osm až devět měsíců.

Danny otočil a prodloužil se Zenitem

Už to vypadalo, že si portugalský záložník Danny bude hledat nové angažmá, nakonec však své původní stanovisko přehodnotil a prodloužil smlouvu se Zenitem. Za petrohradský celek by měl hrát minimálně ještě dva roky...

Danny neprodlouží smlouvu a po sedmi letech opustí Zenit

V Zenitu Petrohrad se od příští sezony už nebudou moci spoléhat na služby Dannyho. 31letému ofenzivnímu portugalskému fotbalistovi běží smlouva do konce června a na nové se s vedením ruského mistra nedohodl...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele