Advocaat obhajuje Dannyho a kritizuje Ruský fotbalový svaz

21.03.2009, 19:30
Aktuality
Zenit Petrohrad sehraje nedělní utkání ruské Premier Ligy proti Saturnu na stadionu Petrovskij bez diváků, ruská fotbalový svaz takto potrestal Zenit za transparent "Zdechnul váš Jašin, zdechne Dinamo." Lodivod Zenitu Dick Advocaat se pro deník Sport-Express netajil tím, že je s rozhodnutím svazu nespokojen.

"Rozhodnutí RFS hrát bez díváků je podivné. Možná, že toto rozhodnutí má nějaký podtext, fotbal se hraje pro diváky. Hraní bez nich je šílený nápad. Je lepší dát klubu velkou pokutu, využít jiných sankcí...Podle mého názoru to není první špatné rozhodnutí RFS, těch už bylo mnoho," zaútočil Advocaat prostředníctvím deníku Sport-Express na tamní činovníky.

Přestupem za třicet milionů eur si na sebe portugalský reprezentant Danny upletl bič a každý jeho průměrnější výkon je o to víc kritizován, Advocaat ofenzivního záložníka Zenitu obhajuje. "Nevím, co od Dannyho očekáváte. Běhá nejvíce ze všech, možná od něj chcete výkony ve stylu Rooneyeho, Ronalda, Aršavina, ale on nikdy nebude takto hrát, protože on není jako oni, on je Danny. Jsem velmi rád, že ho v Zenitu máme. Souhlasím, může zlepšit svou hru, ale nyní hrajeme lépe než v uplynulé sezoně."

Nezvykle na postu defenzivního záložníka nastoupil v odvetě osmifinále Poháru UEFA Radek Šírl, nizozemský Napoleon ale Šírlovu budoucnost na tomto postu nevidí. "U nás, opakuji, není problém v záloze," řekl Advocaat s tím, že na tomto postu bude upřednostňovat Širokova nebo Semšova.

Autor: David Kubáň / Sport-Express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podle me je danny dost dobrej teda aspon z toho co sem videl

Reagovat
pospech11

danny je dobrej a tak se nedivím že ho chtěli do Zenitu, on má i na PL tak snad se jednou bude prohánět po trávnících v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Spanheli, Sirl na postu defenzivniho zaloznika? .... s Udine hral DM Denisov, Sirl byl na levy strane zalohy.

Jinak Danny v posledni dobe opravdu nic moc. Bere hru hrozne moc na sebe (mozna s pocitem, ze kdyz tam neni Arsavin, ze to nikdo jinej neudela) a nekdy tim hra dost trpi. Sou zapasy, kdy opravdu udela strasne moc a pripravi v podstate vsechno (treba Stuttgart), jindy mu hra nevychazi, ztraci balony, nic nevymysli a tim strasne trpi hra tymu, kombinace atd. Zenit neni Dinamo...... uvidime jak to musorkovi pujde letos dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si napsal, Zenit není Dinamo, ve kterém si mohl Danny dělat co chtěl, protože hra závisela na něm...

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink nech ostane v Chelsea a tento typek nech ide trenovat Rusov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele