Další články

Slavia poslala Filu na hostování do Teplic, Valentu zapůjčila Liberci

Slavia zúžila kádr o dva mladé fotbalisty. Útočník Daniel Fila bude do konce sezony hostovat v Teplicích, záložník Matěj Valenta byl na půl roku zapůjčen Liberci. Pražané si v zimě podle svých webových stránek mohou Filu stáhnou zpět.

Jurásek a Fila se učili od bývalých slávistů a věří, že budou v Edenu přínosem

David Jurásek a Daniel Fila se po přestupu do pražské Slavie těší na novou výzvu a věří, že se brzy stanou platnými členy týmu. Oba podepsali v mistrovském celku smlouvu do léta 2026 a rádi by s týmem vyhrávali trofeje. V Mladé Boleslavi získávali zkušenosti i od bývalých slávistů Marka Suchého a Milana Škody a nebojí se ani velké konkurence v novém působišti.

Jurásek a Fila přestoupili z Mladé Boleslavi do pražské Slavie

David Jurásek a Daniel Fila přestoupili z Mladé Boleslavi do pražské Slavie. Mistrovský tým podepsal s oběma talentovanými hráči čtyřletý kontrakt, jednadvacetiletý Jurásek by měl v týmu působit do konce května 2026, o dva roky mladší Fila ještě o měsíc déle. Opačným směrem míří obránce Kryštof Obadal. Oba kluby potvrdily výměnu na svých webech.

Mladá Boleslav získala talentovaného útočníka Filu

Další posilou Mladé Boleslavi se stal talentovaný útočník Daniel Fila. Osmnáctiletý ofenzivní hráč přestoupil z Brna a podepsal čtyřletou smlouvu. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele