Jubilejní hattrick CR7 a loupežníci z Brightonu: 33. kolo Premier League v kostce

Padesátý hattrick na klubové scéně, šedesátý v součtu s reprezentací. Cristiano Ronaldo opět ukázal, že je i v pokročilém fotbalovém věku zakončovatelem par excellence. Nebojácný Norwich odjel po jeho galapředstavení s prázdnou a pomalu, ale jistě míří zpět do EFL Championship. Manchester United naopak stále flirtuje s účastí v Lize mistrů i proto, že Brighton vynuloval Tottenham.

Splněný cíl, uvedl Ronaldo, zahraje si na pátém MS a vyrovná rekordmany

Cristiano Ronaldo bere postup Portugalska na mistrovství světa jako splněný cíl, vítězství 2:0 ve finále kvalifikačního play off nad Severní Makedonií bylo podle něj zasloužené. Mistři Evropy z roku 2016 zdolali v Portu bojovného soupeře díky dvěma trefám Bruna Fernandese. U prvního gólu asistoval i Ronaldo, jenž si zahraje na pátém světovém šampionátu za sebou.

Makedonci nás nepřekvapí, ujistil Ronaldo a odmítl otázky na možné poslední MS

Za jeden z životních zápasů označil portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo úterní finálový duel play off o postup na mistrovství světa proti Severní Makedonii. Hvězdný ofenzivní hráč odmítl, že půjde o lehčí zápas, než kdyby nastoupil proti úřadujícím evropským šampionům z Itálie, věří však, že jeho tým svému protivníkovi další překvapení nedovolí...

Ronaldo zničil Spurs a překonal Bicana: 29. kolo Premier League v kostce

Comeback po lehkém zranění ve stylu pětinásobného držitele Zlatého míče ukázal o víkendu Cristiano Ronaldo. V očekávaném šlágru skolil Tottenham hattrickem a sklízel chválu ze všech stran. Na tribuně Old Trafford mu tleskal mimo jiné i legendární quaterback Tom Brady.

Ronaldův hattrick sledovala z hlediště i legenda amerického fotbalu Brady

Povedený výkon Cristiana Ronalda, který se v sobotním ligovém utkání blýskl v dresu Manchesteru United hattrickem do sítě Tottenhamu (3:2), sledoval z hlediště i sedminásobný vítěz Super Bowlu Tom Brady. Legendární čtyřiačtyřicetiletý quaterback osobně po utkání portugalskému reprezentantovi gratuloval.

Rangnick: Ronaldo nebyl ze střídání šťastný, ale udělal jsem to v zájmu týmu

Manažer Manchesteru United Ralf Rangnick chápe rozzlobenou reakci hvězdného útočníka Cristiana Ronalda, kterého ve středeční dohrávce 17. kola anglické ligy na hřišti nováčka Brentfordu k jeho nelibosti v 71. minutě vystřídal. Německý kouč prý chtěl předejít tomu, aby "Rudí ďáblové" podruhé za sebou přišli o vedení 2:0.

Rangnick potřebuje podle Ronalda čas, aby předal své myšlenky

Podle útočníka Cristiana Ronalda trenér Ralf Rangnick od prosincového příchodu k fotbalistům Manchesteru United mnoho věcí změnil, stále však potřebuje čas, aby hráčům předal své myšlenky. "Rudí ďáblové" jsou v anglické lize aktuálně až sedmí, hvězdný Portugalec ale odmítá, aby přestali pomýšlet na umístění v první trojce.

Čaroděj Schmeichel zamkl branku a zahodil klíč: 20. kolo Premier League v kostce

Po 34 soutěžních zápasech nedokázali fotbalisté Liverpoolu skórovat. V Leicesteru se sice více než dvacetkrát pokusili ohrozit svatyni Kaspera Schmeichela, ale míč za jeho záda nedostal ani Mohamed Salah z pokutového kopu. Vyprodaný stadion navíc rozjásal střídající Ademola Lookman a stanovil konečný výsledek, který potěšil i příznivce Manchesteru City.

Řeka Mersey se zbarvila do ruda: 14. kolo Premier League v kostce

Nůžky se rozevírají. Po čtrnáctém kole nejsledovanější fotbalové soutěže světa se zdá být ještě jasnější, že o titul si to rozdají tři týmy. A zatímco Chelsea ve Watfordu i Manchester City na hřišti Aston Villy o výhru bojovaly do poslední minuty, Liverpool v Merseyside derby svého městského soka suverénně rozdrtil.

Ronaldo překonal další střelecký milník, na Bicana mu schází dvacet gólů

Cristiano Ronaldo vstřelil při čtvrteční výhře Manchesteru United 3:2 nad Arsenalem dvě branky a překonal další milník. Šestatřicetiletý Portugalec nasázel v profesionální kariéře už 801 gólů a jen dvacet zásahů mu schází na největšího kanonýra fotbalové historie Josefa Bicana.

Pouze taktické důvody, vysvětloval Carrick Ronaldovu absenci v základní sestavě

Hvězdný Cristiano Ronaldo v nedělním šlágru 13. kola anglické fotbalové ligy na hřišti Chelsea teprve podruhé po letním návratu do Manchesteru United začal jen lavičce. Dočasný trenér "Rudých ďáblů" Michael Carrick nechtěl absenci portugalského kanonýra v základní sestavě dramatizovat a vysvětlil ji taktickými důvody.

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Povstání z M23 a reparát Red Devils: 10. kolo Premier League v kostce

Před sobotním šlágrem se hojně spekulovalo o derniéře Oleho Gunnara Solskjaera. Předčasně. Po něm sice k odvolání kouče skutečně došlo, ale nikoli na lavičce Manchesteru United. Cristiano Ronaldo a spol. totiž v chrámu Tottenhamu třikrát udeřili a částečně napravili předchozí ostudu s Liverpoolem. Krátce nato byl Nuno Espírito Santo zbaven funkce u Spurs.

Ronaldo znovu v závěru zachránil United, Solskjaer ho přirovnal k Jordanovi

Potřetí v řadě zachránila Manchester United v Lize mistrů největší hvězda týmu Cristiano Ronaldo. Šestatřicetiletý Portugalec vstřelil v úterý oba góly "Rudých ďáblů" při remíze 2:2 na hřišti Atalanty Bergamo a udržel svůj tým v čele skupiny F. Ronaldo se opět prosadil v závěru utkání.

Solskjaer: Pokud někdo chce kritizovat Ronalda, ať se podívá na duel s Atalantou

Manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer po vítězství 3:2 nad Atalantou Bergamo v Lize mistrů vyzdvihl výkon útočníka Cristiana Ronalda, který gólem z 81. minuty dokonal obrat "Rudých ďáblů" ve druhém poločase. Podle norského kouče by se kritici portugalské hvězdy měli podívat právě na zápas třetího kola skupiny F.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele