Ten Hag vynechá Ronalda z nominace na Chelsea, United ocenil za velkolepý výkon

Manažer Manchesteru United Erik ten Hag vynechá z nominace na sobotní zápas anglické ligy s Chelsea útočníka Cristiana Ronalda, který ještě před koncem středečního utkání s Tottenhamem jako nevyužitý náhradník odešel z lavičky. Jeho rozhodnutí dnes oznámilo vedení klubu s konstatováním, že manažera plně podporuje.

Jsem si jistý, že se Ronaldo po gólu rozjede, nepochybuje Ten Hag

Erik ten Hag z Manchesteru United je přesvědčený, že hvězdnému útočníkovi Cristianu Ronaldovi jeho první gól v sezoně anglické ligy pomůže ke znovunalezení střelecké formy. Portugalskému kanonýrovi, který pomohl k nedělnímu vítězství 2:1 na hřišti Evertonu, kouč pogratuloval k jubilejní 700. klubové brance v kariéře.

Pod drobnohledem: Ronaldo v Edenu bavil už při rozcvičce, gólové trápení ale nezlomil

Cristiano Ronaldo se po 18 letech představil fotbalovým fanouškům v Praze a pozornost poutal už dlouho před úvodním výkopem. Pětinásobný držitel Zlatého míče při vítězství 4:0 v utkání Ligy národů proti českému výběru sice neskóroval, několikrát si ale vysloužil aplaus zaplněného Edenu.

Chci hrát minimálně do mistrovství Evropy 2024, oznámil Ronaldo

Pětinásobný držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo ani v sedmatřiceti letech nemyslí na konec kariéry. Hvězdný fotbalista, jenž nechybí v portugalské nominaci na sobotní utkání Ligy národů v Praze, cítí stále motivaci a chce hrát minimálně do mistrovství Evropy v roce 2024.

Ten Hag zkritizoval Ronalda za předčasný odjezd z přípravného zápasu

Manažer Manchesteru United Erik ten Hag zkritizoval Cristiana Ronalda za to, že po vystřídání v poločase nedělní přípravy s Vallecanem opustil stadion.

Ronaldo a Maguire jsou nejuráženějšími fotbalisty na twitteru v Premier League

Nejuráženějšími fotbalisty na twitteru v minulé sezoně anglické ligy byli spoluhráči z Manchesteru United Cristiano Ronaldo a Harry Maguire. Vyplývá to ze zprávy zveřejněné národním Institutem Alana Turinga a britským mediálním regulátorem Ofcom.

Hvězdný Ronaldo naznačil, že v neděli poprvé nastoupí za United

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo možná zůstane v Manchesteru United. Sedmatřicetiletý kanonýr, o jehož odchodu z Old Trafford se v posledních dnech intenzivně spekulovalo, na instagramu naznačil, že za "Reds" poprvé nastoupí v nedělní přípravě proti Vallecanu.

Ronaldo by se mohl vrátit do Sportingu, jeho agent s klubem jedná

Pokud Cristiano Ronaldo skutečně opustí Manchester United ještě před vypršením smlouvy, mohl by znovu obléci dres Sportingu. V něm začal pětinásobný držitel Zlatého míče profesionální kariéru a o návratu jedná se Sportingem fotbalistův agent Jorge Mendes. Informují o tom britská média.

Ronaldo dorazil do Manchesteru jednat o budoucnosti, United chce opustit

Cristiano Ronaldo dnes se svým agentem Jorgem Mendesem dorazil do tréninkového centra Manchesteru United, kde ho čekají jednání o budoucnosti v týmu. Podle médií chce sedmatřicetiletý portugalský fotbalista své druhé angažmá u "Rudých ďáblů" už po roce předčasně ukončit.

Ronaldo má prý nabídku ze Saúdské Arábie, mohl by vydělat šest miliard

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo dostal podle médií mimořádně lukrativní nabídku od nejmenovaného klubu ze Saúdské Arábie. Za dvě sezony by si mohl vydělat dohromady 250 milionů eur (6,1 miliardy korun). Manchester United, s kterým má smlouvu ještě na jeden rok, by za sedmatřicetiletého kanonýra dostal 30 milionů eur.

Ronaldo není na prodej, počítáme s ním, řekl manažer United Ten Hag

Manažer Manchesteru United Erik ten Hag vyvrátil spekulace o odchodu hvězdného Portugalce Cristiana Ronalda. Sedmatřicetiletý kanonýr, který z rodinných důvodů vynechá první část letního turné v Thajsku, podle nizozemského kouče není na prodej. Ten Hag se těší na spolupráci s Ronaldem v následujícím ročníku.

Ronaldo s United nepojede na turné, zesílily spekulace o jeho odchodu

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo s Manchesterem United neabsolvuje předsezonní turné v Thajsku a Austrálii. Zesílily tak spekulace o možném odchodu sedmatřicetiletého útočníka od "Rudých ďáblů".

Ronaldo požádal vedení Man United o svolení k odchodu, chce hrát Ligu mistrů

Velké oslabení může hned na začátku svého angažmá v Manchesteru United potkat Erika ten Haga. Cristiano Ronaldo totiž podle The Times touží po zápasech v Lize mistrů, kterých se na Old Trafford po šestém místu v uplynulé sezoně Premier League nedočká.

Ronaldo chyběl z taktických důvodů, vysvětlil portugalský trenér Santos

Portugalsko remizovalo v úvodním kole "české" skupiny A2 Ligy národů 1:1 ve Španělsku a trenér Fernando Santos překvapil výběrem základní sestavy. V zahajovací jedenáctce totiž chyběl hvězdný Cristiano Ronaldo, se 115 góly historicky nejlepší reprezentační střelec. Podle kouče mistrů Evropy z roku 2016 to bylo pouze z taktických důvodů.

Potlesk pro Ronalda dojal i kouče vítězného Liverpoolu Kloppa

Ačkoli jeho Liverpool jasně přehrál Manchester United a dostal se do čela anglické ligy, kouče Jürgena Kloppa dojal v úterní dohrávce jiný okamžik. V sedmé minutě zaplněný stadion Anfield dlouhým potleskem vyjádřili na dálku podporu hvězdě hostujícího klubu Cristianu Ronaldovi, jenž se vyrovnává se ztrátou novorozeného syna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele