Santos: Ronaldo nechtěl opustit národní tým, už ho nechte na pokoji

Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos popřel, že by mu hvězdný útočník Cristiano Ronaldo vyhrožoval odjezdem z mistrovství světa poté, co ho v úterním osmifinále se Švýcarskem nepostavil do základní sestavy. Novinářům vzkázal, aby už sedmatřicetiletému kapitánovi dali pokoj.

PSG bude po MS jednat s Messim o nové smlouvě, Ronalda se přivést nechystá

Paris St. Germain začne po mistrovství světa jednat s Lionelem Messim o prodloužení smlouvy. Prohlásil to prezident klubu Nasser Al-Khelaïfi, který také vyloučil, že by do Paříže mohl zamířit jiný hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo.

Ronaldo odjezdem nepohrozil, popřela spekulace portugalská federace

Portugalská federace (FPF) dnes na oficiálním webu popřela, že by kapitán týmu Cristiano Ronaldo pohrozil odjezdem ze šampionátu. Prohlášení je reakcí na spekulace médií, podle kterých je hvězdný útočník nespokojený po osmifinálovém duelu se Švýcarskem (6:1), ve kterém odehrál jako střídající hráč jen závěrečnou čtvrthodinu.

Ronaldo popřel odchod do Saúdské Arábie. Není to pravda, prohlásil

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo popřel, že se domluvil na angažmá v Saúdské Arábii. O dohodě pětinásobného držitele Zlatého míče s celkem Al-Nassr informoval nedávno deník Marca.

Santos po Švýcarsku: Mezi mnou a Ronaldem není žádný problém

Trenér portugalské reprezentace Fernando Santos po vítězství 6:1 nad Švýcarskem v úterním osmifinále mistrovství světa odmítl, že by měl problém s hvězdným kapitánem Cristianem Ronaldem, kterého překvapivě poslal do hry až v 73. minutě. Kouč nechal sedmatřicetiletého kanonýra na lavičce z taktických důvodů a tento tah mu vyšel dokonale - jeho náhradník Goncalo Ramos se v Dauhá blýskl hattrickem.

Ronaldo prý zamíří do Saúdské Arábie, vydělá téměř pět miliard korun za sezonu

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo je podle španělského listu Marca před podpisem lukrativní smlouvy s klubem an-Nasr ze Saúdské Arábie. Pětinásobný držitel Zlatého míče by měl uzavřít kontrakt na dva a půl roku a vydělat astronomickou částku 200 milionů eur (4,9 miliardy korun) za sezonu.

Ronaldo jako první hráč skóroval i na pátém mistrovství světa

Cristiano Ronaldo jako první fotbalista skóroval na pěti různých mistrovstvích světa. V úvodním zápase na šampionátu v Kataru proměnil v 65. minutě penaltu a dostal Portugalsko do vedení nad Ghanou 1:0. Evropští favorité nakonec i zásluhou Ronalda zvítězili 3:2.

Bývalí spoluhráči z Man Utd se shodli, Ronaldův odchod byl nevyhnutelný

Úterní ukončení angažmá Cristiana Ronalda v Manchesteru United bylo podle bývalých spoluhráčů portugalského kanonýra nevyhnutelné a bylo jen otázkou času, kdy k němu dojde. Hvězdný fotbalista představoval pro klub podle někdejšího obránce United a anglické reprezentace Ria Ferdinanda časovanou bombu.

Ronaldo po kritice klubu skončil s okamžitou platností v Manchesteru United

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo skončil s okamžitou platností v Manchesteru United. Klub Premier League na twitteru informoval, že s hráčem ukončil spolupráci po vzájemné dohodě.

Představení účastníků MS 2022 - Portugalsko

Už je v podstatě zvykem, že jednou z nejsledovanějších reprezentací před velkým finálovým turnajem je ta portugalská. Důvodů, proč je zrovna Seleção tak populárním týmem, je hned několik. Portugalci jsou stálicí na těchto turnajích a ve 21. století se probojovali na všechny světové i evropské šampionáty, prakticky vždy disponují hvězdným kádrem a hlavně od roku 2004 je v každé nominaci jedna z nejvýraznějších postav světového fotbalu posledních dvou dekád Cristiano Ronaldo.

Ronaldo, Messi, ale také Neymar. Velikáni mají poslední šanci získat zlato z MS

Lionel Messi (35), Cristiano Ronaldo (37) a mnoho dalších fotbalových osobností cestuje do Kataru s vědomím, že mají poslední šanci získat vysněnou trofej pro světového šampiona.

Ronaldo směrem k budoucnosti v Man United: Těžko říct, co bude

Hvězdný portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo prohlásil, že k předčasnému odchodu do kabin ho vyprovokovalo jednánímanažera Erika ten Haga. V dalším dílu rozhovoru pro TalkTV také uvedl, že i přesto je připraven v Manchesteru United zůstat.

Někteří lidé mě v Manchesteru United nechtějí, otevřeně prohlásil Ronaldo

Hvězdný Cristiano Ronaldo zkritizoval manažera Manchesteru United Erika ten Haga. Pětinásobný vítěz Zlatého míče prohlásil, že Nizozemec se ho snaží z klubu vyštípat.

Neville vzkazuje MU: Ronaldo musí odejít někam, kde bude každý víkend hrát

Bývalý obránce Gary Neville vyzval Manchester United, aby okamžitě ukončil problémové angažmá Cristiana Ronalda. Někdejší kapitán slavného klubu prohlásil, že bez portugalské hvězdy hrají "Rudí ďáblové" lépe.

Ronaldo se omluvil za předčasný odchod ze zápasu s Tottenhamem

Hvězdný Cristiano Ronaldo z Manchesteru United se omluvil za předčasný odchod do šatny při zápase s Tottenhamem. Učinil tak poté, co byl za trest vyřazen z nominace na další duel anglické ligy s Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele