Další články

Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o výhře Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Ferguson, Haaland a Son Hung-min nade všemi: 4. kolo Premier League v kostce

Gólová exploze hvězdných opor velkoklubů i talentovaného irského klenotu byla k vidění o uplynulém víkendu v Anglii. Hattrickem totiž zazářili Erling Haaland z Manchesteru City, Son Hung-min z Tottenhamu i osmnáctiletý Evan Ferguson z Brightonu. Všichni pomohli svým klubům k jednoznačnému vítězství a zarezervovali si místo na titulních stranách ostrovních deníků. V očekávaném nedělním šlágru skolil Arsenal brankami v nastaveném čase Manchester United.

Slalomář McNeil a čaroděj Ramsdale: 35. kolo Premier League v kostce

Uplynulý víkend naznačil, že líté boje o titul i o záchranu se nejspíše rozseknou až v posledním kole. Arsenal s famózním Aaronem Ramsdalem v brance totiž vyhrál na stadionu třetího Newcastlu 2:0 a udržel krok s vedoucím Manchesterem City. Obhájci titulu nezaváhali s Leedsem, stále mají jednobodový náskok a navíc utkání k dobru. Na opačném pólu se blýskl nečekanou loupeží Everton, který k vítězství 5:1 v Brightonu dotáhl nezastavitelný Dwight McNeil.

Záchranářské dostihy a Chelsea na kolenou: 25. kolo Premier League v kostce

O minulém víkendu klesli do sestupového pásma, po tomto už zase vystoupali nad něj. Fotbalisté West Hamu a Leedsu potěšili vlastní příznivce výhrou, která jim zajistila kýžený posun v tabulce. Zcela opačné emoce vstřebávali hráči Evertonu a Bournemouthu. Nedařilo se ani posilami nabité Chelsea, jež opět nebodovala bez vstřeleného gólu.

Romero je kmenovým hráčem Tottenhamu, Spurs uplatnili opci

Cristian Romero si může přestat dělat starosti ohledně další budoucnosti. Argentinský obránce loni odešel z Atalanty na dvouleté hostování do Tottenhamu a londýnský klub disponoval opcí na trvalý přestup, kterou nyní uplatnil...

Manchester City a Liverpool v ringu: 32. kolo Premier League v kostce

Boxerský střet těžkých vah, jak šlágr anglické nejvyšší soutěže označil po zápase liverpoolský manažer Jürgen Klopp, skončil na Etihad Stadium remízou 2:2. Fanoušci se kochali technickými finesami v maximální rychlosti, osobními souboji v maximální intenzitě a v neposlední řadě krásnými brankami. V Manchesteru se zkrátka a dobře točila fotbalová reklama na jeden záběr, která bavila od začátku do konce.

Povstání Leedsu a "bratři v triku" Spurs: 30. kolo Premier League v kostce

Comeback, na který budou fanoušci Leedsu vzpomínat minimálně celou reprezentační pauzu, se v okleštěném 30. kole podařil jejich "miláčkům" ve Wolverhamptonu. Po hodině sice prohrávali 0:2 a přišli o zraněného brankáře Illana Mesliera, ale nakonec oslavovali veledůležitou výhru 3:2, která může mít zásadní roli v cestě za záchranou. Opomenout nelze ani další galapředstavení nejproduktivnější dvojice v historii Premier League.

Romera koupíme, prozradil manažer Tottenhamu Conte

Antonio Conte se na podzim stal novým manažerem Tottenhamu a už nyní má jasno o prvním přestupu pro sezonu 2022/2023. Kmenovým hráčem londýnského klubu se stane Cristian Romero, hostování argentinského obránce z Atalanty bude změněno v trvalý přestup...

Atalanta vykoupila Romera a obratem ho prodala Tottenhamu

Málokdy vídaný kousek dnes předvedla Atalanta. Klub z Bergama nejprve potvrdil aktivaci 16milionové výkupní klauzule ve smlouvě o hostování Cristiana Romera, aby pak stopera zhruba za trojnásobek prodal do Tottenhamu. Severolondýnský celek s Argentincem podepsal smlouvu na pět let...

Juventus má dalšího mladého stopera, z Janova koupil Romera

Druhou mladou posilu do středu obrany v průběhu několika desítek hodin včera získal turínský Juventus. Stará dáma koupila Cristiana Romera, za něhož Janov dostane štědré odstupné, hráč si ovšem na debut v dresu italského mistra bude muset minimálně rok počkat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele