Další články

Atlético Madrid oznámilo příchod obránce Ansaldiho

Cristian Ansaldi po více než šesti letech opouští ruskou ligu a minimálně v nadcházející sezóně bude hrát nejvyšší soutěž ve Španělsku. Argentinský obránce se stal posilou Atlética Madrid, které ho získalo na roční hostování ze Zenitu Petrohrad...

Zenit Petrohrad brzy získá Ansaldiho z Kazaně

Cristian Ansaldi přestupuje z Rubinu Kazaň do Zenitu Petrohrad. Kluby se domluvily na odstupném, které údajně činí osm milionů eur. Ansaldi ještě musí v novém působišti úspěšně projít zdravotní prohlídkou, poté podepíše se Zenitem čtyřletou smlouvu.

Barcelona se opět zaměří na Ansaldiho

Vedení Barcelony má v úmyslu zesílit konkurenci na pravé straně obrany, kde nyní vládne Brazilec Daniel Alvés. 27letému obránci ale chybí alternativa v případě zranění či diskvalifikace. V této souvislosti se tak katalánský velkoklub vrátil k zájmu o obránce ruského mistra Rubinu Kazaň Cristiana Ansaldiho.

Kazaň se chce před Ligou mistrů dostat na novou úroveň

Podzim se pomalu blíží a s ním i nový ročník Ligy mistrů. Do něj premiérově zasáhne i úřadující ruský mistr Rubin Kazaň. Ambiciózní celek ze sportovně prosperujícího Tatarstánu se chce na nejprestižnější klubovou soutěž dokonale připravit a v létě plánuje nákupy uznávaných zahraničních hráčů.

Rubin odmítl prodat své klenoty, bude jen posilovat

Ruský šampión Rubin Kazaň žádný výprodej nechystá, zachová se přesně opačně. Ambiciózní klub z hlavního města Tatarstánu se chce na premiérový start v Lize mistrů připravit, jak nejlépe to jde, a v příštích dnech oznámí jména nových akvizic.

"Mufa" Ansaldi v hledáčku Barçy

Rubin Kazaň netrpělivě vyhlíží před premiérovým startem v Lize mistrů posily pro zkvalitnění kádru, o jeden klenot ale může přijít. Kolem Argentince Cristiana Ansaldiho krouží katalánská FC Barcelona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele