Kazaň se chce před Ligou mistrů dostat na novou úroveň

30.04.2009, 21:59
Aktuality
Podzim se pomalu blíží a s ním i nový ročník Ligy mistrů. Do něj premiérově zasáhne i úřadující ruský mistr Rubin Kazaň. Ambiciózní celek ze sportovně prosperujícího Tatarstánu se chce na nejprestižnější klubovou soutěž dokonale připravit a v létě plánuje nákupy uznávaných zahraničních hráčů.

"Chceme v létě koupit dva fotbalisty. V lepším případě tři. Plánujeme, že to budou v hvězdy, Evropě dobře známí hráči. V jejich silách bude dostat klub na novou úroveň," řekl prezident Rubinu Kazaň Alexandr Gusev pro deník Sport-Express.

Nákup hvězdných fotbalistů chce Kazaň financovat z prodeje legionářů Noboy, Ansaldiho a Karadenize. O první dva je velký zájem ve Španělsku, po Gökdenizu Karadenizovi zase prahnou přední turecké celky. "Pokud nynější zájem o naše tři hochy nevyprchá, budeme v létě s jejich agenty a zájemci jednat," dodal Gusev.

Autor: David Kubáň / Sport-Express.ru

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vybornej napad, prodaj tri kvalitni hrace zapracovany do kadru a misto nich privedou za velky penize novy tri, neznamy, nezapracovany, ktery si budou muset zvyknout na rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, je to sice uz starsi zprava.. ale kdyz sem ji videl poprvy, tak sem taky akorat obratil oci v sloup

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Ansaldi je bude mrzet, to je bek s neskutečným potenciálem, po zkušenostech z Ligy mistrů by byl navíc ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s odchodem ansaldiho se dalo trochu pocitat, ma na vic nez kazan, ale ze takhle vyhlasi do sveta, ze je chteji vsechny tri prodat, to opravdu nechapu. meli by se je vsechny snazit udrzet (mozna s vyjimkou karadenize) a oni udelaji presny opak

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky to asi bude souviset s tim, ze letos ho uz tolik nestaveli.... prednost casto dostavali Kalesin a Salukvadze.

Reagovat
smazaný uživatel

Na víc určitě má, ale to není rozhodující, kdyby ho v Kazani udržet chtěli, tak ho udrží. Vem si Žirkova, ten by byl určitě jedničkou na levém křídle v mnoha evropských velkoklubech už několik let, přesto je pořád v CSKA Moskva. A těch příkladů by se našlo víc. Gökdeniz s Nobou mě až tolik nemrzí, sice to byli minulou sezonu tahouni (Noboa jen v učitém období), ale za ně by se náhrady v létě určitě našly.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch hracu v Rusku je.... a drzi se tam nejenom kvuli tomuhle, ale taky kvuli tomu, ze je ruska liga ignorovana a prehlizena. Arsavin byl taky superstar nekolik let, ale nebejt Eura, tak si ho nikdo taky skoro ani nevsimne

Reagovat
smazaný uživatel

a taky je tam dostatek penez

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Aršavinem to byla sranda, táhl Zenit za ziskem Poháru UEFA, předtím byl nejlepším hráčem v Rusku v sezoně, kdy Zenit získal titul a stejně se tady objevily hlasy, že zahrál jen dva zápasy na Euru.

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Kazaň se dostane na jednu uroven... hned vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že kazan by mohla bejt černej kůn soutěže, z tatarstánu se budou body odvážet hodně těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to taková neznámá na týmy jako cska , petrohrad nebo lokomotiv jsou už v evropě zvyklí ,ale kazan je něco novýho

Reagovat
smazaný uživatel

asi si mysli ze kdyz koupi nake hvezky tak, ze jejich klub bude o hodne lepsi, ale kdo vi jak zapadnou do kadru, jak si zvyknou na ruskou zimu...muez to taky skoncit fiaskem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele