Další články

X faktor Palmer a střídání v čele: 33. kolo Premier League v kostce

Druhé dubnové utkání Chelsea na Stamford Bridge, druhé galapředstavení Colea Palmera. Po hattricku v dechberoucím šlágru s Manchesterem United se kometa sezony trefila čtyřikrát do sítě Evertonu a v tabulce kanonýrů dorovnala vedoucího Erlinga Haalanda z Manchesteru City. I norský snajpr o víkendu skóroval, ale větší radost měl bezesporu z faktu, že obhájci titulu využili porážek Arsenalu a Liverpoolu k posunu na první místo.

Pochettino o Palmerovi: Jak se u nás adaptoval, je fantastické. Pro tým je úžasný

Navzdory jednoznačné výhře 6:0 nad Evertonem v pondělním 33. kole anglické ligy byl trenér Chelsea Mauricio Pochettino pořádně vytočený. Naštvala ho totiž situace po více než hodině hry, kdy se hráči londýnského celku Noni Madueke a Nicolas Jackson za stavu 4:0 dohadovali o tom, kdo kopne penaltu, přestože tradičním exekutorem je Cole Palmer. Pochettino se na tiskové konferenci za nevídaný incident omluvil a prohlásil, že podobné chování nehodlá znovu tolerovat.

Dva hattricky za deset dnů, sedm gólů celkem. Palmer chytl slinu a dotáhl se na Haalanda

Cole Palmer ve 29. minutě zápasu s Evertonem zachytil špatnou rozehrávku gólmana Jordana Pickforda, mazáckým lobem z třiceti metrů poslal míč do odkryté branky a běžel se radovat s nadšenými fanoušky. Jednadvacetiletý záložník Chelsea zkompletoval nejrychlejší ligový hattrick v historii klubu a potvrdil, že jeho letní příchod z Manchesteru City je pro tým ze Stamford Bridge terno.

Fantasy Boost: Zástupce kapitána dostal Micáka na vrchol, pod radarem je Isak

Nepodcenit volbu zástupce kapitána. Právě tento tah se v 31. kole vyplatil nejlepšímu stratégovi ve Fantasy minilize na našem webu Patriku Micákovi. Jeho tým FKDD totiž ke 103 bodům dotáhl Cole Palmer z Chelsea, který v roli muže s páskou dokonale zastoupil zraněného Bukaya Saku z Arsenalu.

Palmer s Fodenem v záři reflektorů: 31. kolo Premier League v kostce

Další kapitolu do svých snových letošních příběhů napsali Cole Palmer a Phil Foden. Kamarádi z mládežnické akademie Manchesteru City prožívají životní sezonu a v 31. kole zazářili hattrickem.

Rekordy a první hattrick, Palmer režíroval šílený večer na Stamford Bridge

Byla to jeho další one man show. Cole Palmer (21) ve čtvrtek na Stamford Bridge dostál své přezdívky "Cold", udržel ledový klid, proměnil dvě penalty a ve 101. minutě zkompletoval nejen famózní obrat Chelsea, ale také svůj premiérový hattrick v Premier League.

Fantasy Boost: Free Hit zahrál nejlépe Rabovský, cílem FPL stratégů je Salah

Po reprezentační přestávce je Premier League zpět! Ještě před ní se však odehrálo specifické 29. kolo, které si ve Fantasy minilize na našem webu podmanil osmapadesátibodový Tomáš Rabovský. Fanoušek Arsenalu poskládal nejlépe ze všech tzv. Free Hit a nechal za sebou všech 774 soupeřů.

Doku vs. Mac Allister a loupež ve Villa Parku: 28. kolo Premier League v kostce

Měla se v nastaveném čase šlágru mezi Liverpoolem a Manchesterem City kopat ve prospěch Reds penalta? Podle manažera domácích Jürgena Kloppa i expertů v televizních studiích jednoznačně ano.

Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět. Před boostem pro 22. kolo se ale krátce vraťme o kolo zpět, které v minilize na našem webu opanoval Tomáš Klézl, jehož tým Promopro zapsal 95 bodů.

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Fantasy Boost: Společenstvo prstenu táhl Kudus, o slovo se hlásí Palmer

Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, k Fantasy je přivede, touhou vyhrát sváže. Toto parafrázované motto z epické trilogie Johna Ronalda Reuela Tolkiena by mohlo vlát na vlajce šampiona uplynulého víkendu, kterým se stal Jiří Stecher, jehož tým Společenstvo prstenu opanoval 17. kolo v minilize našeho webu ziskem 86 bodů. Vděčit za to může zejména produktivní dvojici Mohammed Kudus - Cole Palmer.

Dominantní Arsenal a 34 střel Liverpoolu: 17. kolo Premier League v kostce

Anglická nejvyšší soutěž má nového lídra. Stal se jím Arsenal, který až nečekaně snadno přejel dalšího pohárového zástupce z Brightonu. Výsledek 2:0 sice jednoznačnou záležitost dostatečně nevykresluje, hodnocení hostujícího trenéra Roberta De Zerbiho však bezesporu ano. Také na Anfieldu skóre 0:0 neodpovídalo dění na hřišti, ale faktem je, že z 34 střeleckých pokusů Reds sneslo ve šlágru s Manchesterem United měřítko šance jen pár.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele