Další články

Gakpo: Drželi jsme pohromadě, i když se nám nedařilo

Pod velký tlak se dostal Cody Gakpo, když na přelomu roku přestupoval z PSV Eindhoven do Liverpoolu. Reds investovali 42 milionů eur a nizozemský reprezentant měl pomalejší rozjezd. Po prvních zápasech se stal terčem kritiky, nyní se dostává do formy a začíná dávat branky...

Dohoda dosažena: Gakpo přestoupí z PSV Eindhoven do Liverpoolu

Nizozemský útočník Cody Gakpo po vydařeném vystoupení na mistrovství světa v lednu přestoupí z Eindhovenu do Liverpoolu. PSV oznámil, že se kluby na přesunu třiadvacetiletého hráče do Anglie dohodly. Podle médií by měl Liverpool za Gakpa zaplatit mezi 40 a 50 miliony eur (až 1,2 miliardy korun).

Gakpo čeká na zájemce, PSV za něho požaduje 75 milionů eur

Hodně živo bude v nadcházejících týdnech okolo osoby Codyho Gakpa. Třiadvacetiletý křídelník byl jednou z klíčových postav Nizozemska na letošním světovém šampionátu a jeho výkony sleduje několik předních evropských klubů. PSV Eindhoven by ho rád udržel do konce sezony a jeho vedení čeká hodně náročný úkol...

Představení účastníků MS 2022 - Nizozemsko

Nizozemci se na světový šampionát vrací po dlouhých osmi letech. Mundial konaný v roce 2018 v Rusku totiž po blamáži v kvalifikační skupině museli nedobrovolně vynechat, tehdejší skvadra pod vedením Dicka Advocaata skončila až třetí za Francií a Švédskem a fotbalový svátek tak sledovala jen z televizních obrazovek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele