Další články

Brava by mohl v Manchesteru City nahradit Navas

Manchester City se bude muset delší dobu obejít bez Claudia Brava, který si přetrhl achilovku. Pep Guardiola musí tedy shánět narychlo náhradu a podle některých informací si ji vyhlédl v Madridu.

Brankář Manchesteru City Bravo si přetrhl achillovku

Anglický mistr Manchester City přišel na dlouhou dobu o brankáře Claudia Brava. Chilský reprezentant si na pondělním tréninku přetrhl Achillovu šlachu. O délce jeho absence bude jasněji po dalším vyšetření, které absolvuje v příštích dnech v Barceloně.

Brankář Bravo si v manchesterském derby poranil lýtko

Brankář Manchesteru City Claudio Bravo si už nejspíš v této sezoně nezachytá. Ve čtvrtečním derby s United, které skončilo remízou 0:0, si poranil lýtkový sval a hřiště opustil na nosítkách. Manažer Pep Guardiola se tak bude muset v důležitých duelech v závěru Premier League spolehnout na náhradníky.

Claudio Bravo si z počáteční kritiky nic nedělá, činí ho silnějším

Pep Guardiola se letos v létě odhodlal k odvážné výměně brankářské jedničky, a zatímco na hostování odeslaný Joe Hart se v Turíně okamžitě chytil, jeho nástupce Claudio Bravo už v novém klubu napáchal pár chyb a čelí kritice. Z té si však ex-barcelonský gólman nic moc nedělá, motivuje ho prý k nutnému zlepšení...

Manchester City dotáhl příchod Claudia Brava

Claudio Bravo se stal novou akvizicí Manchesteru City. Ten získal zkušeného brankáře za necelých 20 milionů evropské měny z Barcelony a podepsal s ním smlouvu na čtyři roky...

Bravo do Manchesteru City, dnes se podrobí zdravotní prohlídce

Španělskou ligu za anglickou vymění Claudio Bravo. 33letý chilský brankář odejde z Barcelony a přestoupí do Manchesteru City. O tomto transferu se v uplynulých dnech hodně spekulovalo a aktuálně je na spadnutí, Bravo totiž odletěl na zdravotní prohlídku...

Messi porazil Ronalda v anketě o nejlepšího hráče španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi z Barcelony předčil svého věčného rivala Cristiana Ronalda a byl vyhlášen nejlepším fotbalistou španělské ligy. Kanonýr Realu se musel na pondělním galavečeru LFP za minulou sezonu, kterou ovládla Barcelona, spokojit s cenou pro "nejoblíbenějšího hráče".

Copa nezná svého nejlepšího hráče, Messi cenu odmítl

Luis Suárez se jako nejužitečnější hráč Copy Amériky 2011 svého následovníka nedočká. Lionel Messi ocenění odmítl převzít a nejdůležitější individuální kolonka tím pádem zeje prázdnotou. Ty další vyplňují nejlepší brankář Claudio Bravo nebo nová posila Interu Jeison Murillo coby nejlepší mladý hráč...

Čech potřetí v kariéře chybí v nominaci na Jedenáctku roku FIFPro

Petr Čech se potřetí během kariéry v Chelsea nevešel mezi pětici gólmanů kandidujících na umístění v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. O ocenění se ucházejí Manuel Neuer z Bayernu, Claudio Bravo z Barcelony, Iker Casillas z Realu Madrid, Gianluigi Buffon z Juventusu a Čechův konkurent v Chelsea Thibaut Courtois.

Bravo má rekord v neprůstřelnosti od začátku sezony

Barcelona s brankářem Claudiem Bravem neinkasovala ani v sedmém utkání ligové sezóny a vytvořila nový rekord soutěže v neprůstřelnosti od začátku sezony. Dosavadní maximum z úvodu ročníku 1977/78 jiného barcelonského brankáře Pedra Marii Artola bylo 560 minut.

Enrique zatím nemá jasno, kdo bude brankářskou jedničkou

V Barceloně během léta nezůstal kámen na kameni a změny se nevyhnuly ani brankářskému postu. Katalánský klub opustil Víctor Valdés a zatím není jasné, kdo ho v pozici týmové jedničky nahradí. Trenér Luis Enrique si s rozhodnutím dává na čas...

Gólman Bravo se uvedl chybou a Barcelona prohrála

Brankář Claudio Bravo začal své působení v Barceloně chybou, která v přípravném utkání rozhodla o porážce Katalánců 0:1 s Neapolí. Chilský gólman, jenž zazářil na mistrovství světa v Brazílii, nedosáhl v 79. minutě na dalekonosnou střelu Blerima Džemailiho z více než 30 metrů.

Barcelona potvrdila příchod brankáře Claudia Brava

Barcelona vyřešila otázku obsazení brankářského postu pro sezonu 2014/2015. Katalánský klub opouštějí Víctor Valdés a José Manuel Pinto, jejich místa zaujmou Marc-André ter Stegen a Claudio Bravo...

Dvakrát po sobě v Lize mistrů? Sen, říká gólman Bravo

Real Sociedad stále bojuje o evropské poháry. S nimi má již po této sezoně zkušenosti a přesto, že se mu nepovedlo postoupit ze základních skupin Ligy mistrů po prohře s Bayerem Leverkusen, rád by si tuto možnost zopakoval. Alespoň v to doufá brankář Claudio Bravo, který chce se svými spoluhráči nadále bojovat o vysněné příčky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele