Christoph Metzelder Články

Další články

Metzelder je v případě zisku trofeje připraven ukončit kariéru

Už poměrně brzy by se mohla uzavřít kariéra Christopha Metzeldera. Někdejšímu německému reprezentačnímu obránci je 32 let a nemá místo v základní sestavě Schalke, kde s ním pro další roky už nepočítají. A bývalý hráč Dortmundu a Realu Madrid je připraven pověsit kopačky na hřebík v případě zisku nějaké trofeje...

Jsem obětní beránek, stěžuje si Metzelder

Schalke prožívá velmi nepovedený start sezóny, který nejvíce odnáší Christoph Metzelder. Fanoušci zkušenému obránci neprominuli dlouholeté působení v dresu úhlavního rivala z Dortmundu a kritizují hlavně jeho. Metzelder kvůli tlaku okolí spolupracuje s psychologem.

Metzelder míří z Realu Madrid do Schalke

Christoph Metzelder bude od léta znovu hrát německou ligu. Bývalý německý reprezentant odejde po sezoně do Schalke 04. Metzelderovi končí v létě smlouva v Realu Madrid a do německého celku přijde jako volný hráč.

Na mistrovství světa nepojedu, ví Metzelder

Stoper Realu Madrid Christoph Metzelder přiznal, že s účastí na letním světovém šampionátu nepočítá. Devětadvacetiletý zkušený fotbalista ve Španělsku prakticky nehraje a o proniknutí do německé nominace si iluze nedělá.

Metzelder se chystá na odchod z Realu Madrid, s novou smlouvou nepočítá

Působení Christopha Metzeldera v Realu Madrid se blíží ke svému konci a moc dobře si to uvědomuje i někdejší německý reprezentant. 29letý obránce, jehož často pronásledují zdravotní problémy, ani nepočítá s tím, že mu v následujících měsících bude nabídnuta nová smlouva...

Real má starosti, zranil se Metzelder

Christopher Metzelder se dnes při tréninku Realu zranil a dal tak další důvod k výrazným starostem vedení madridského klubu. Slavný celek totiž v posledních týdnech bral tohoto německého stopera jako součást základní sestavy, nyní však není jisté, kdo jej nahradí.

Rozhodovat by mohly zkušenosti, upozorňuje Metzelder

Finále letošního evropského šampionátu proti sobě svede Německo a Španělsko. Zatímco reprezentace z Pyrenejského poloostrova se do finále naposledy probojovala před čtyřiadvaceti lety, Němci mají s podobnými zápasy velké zkušenosti a to by podle obránce Christopha Metzeldera mohlo sehrát velkou roli...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele