Christian Poulsen Články

Další články

Poulsen odchází z Ajaxu, o budoucnosti jasno ještě nemá

Celkem dvě sezony stráví Christian Poulsen v amsterdamském Ajaxu. Dánskému záložníkovi končí v červnu smlouva a vedení nizozemského klubu mu nabízelo nový jednoletý kontrakt, který se hráč nakonec rozhodl nepřijmout...

Poulsen je v Ajaxu, zahraje si už sedmou evropskou ligu

Dánský záložník Christian Poulsen přestoupil do Ajaxu Amsterdam a vyzkouší si už sedmou evropskou ligu. S jednatřicetinásobným nizozemským mistrem podepsal dvaatřicetiletý hráč smlouvu na dva roky.

Záložník Poulsen končí v reprezentaci, Češi na něj nenarazí

Christian Poulsen ukončil kariéru v dánské reprezentaci. Dvaatřicetiletý záložník Evianu už se nepředstaví v národním týmu v nadcházející kvalifikaci o postup na světový šampionát, v které se Dánové utkají i s českým výběrem. Vzájemný zápas je na programu už 8. září v Kodani.

Poulsen bude znovu řešit budoucnost, zájem o něho je

Christian Poulsen se po loňské sezoně stal nepotřebným v Liverpoolu a zdarma nakonec odešel do týmu nováčka francouzské ligy Évianu. A je dost možné, že za několik měsíců se dánský záložník bude stěhovat znovu, zájem o něho rozhodně je...

Liverpool udal Poulsena, ten posílil Evian

Christian Poulsen po roce konečně opouští Liverpool, nové působiště si našel v nováčkovi francouzské Ligue 1, Evianu. Ten by za jeho služby měl zaplatit kolem tří milionů Eur, Poulsen s Evianem podepsal smlouvu na jeden rok.

Poulsen zatím neodchází. Čeká na signál Liverpoolu

Ačkoliv se Christian Poulsen od svého příchodu z Juventusu na Anfield Road neprosadil, ukončení svého angažmá v Liverpoolu zatím nevyhlíží. Otázka možného přestupu se bude podle jeho agenta řešit, až mu klub sdělí, že ho již nechce...

Poulsen přestoupil z Juventusu do Liverpoolu

Christian Poulsen přestoupil z Juventusu do Liverpoolu, kluby se dohodly na odstupném 5,475 milionu eur. Dánský záložník podepsal s Reds tříletou. Poulsen by měl na Anfield Road nahradit Javiera Mascherana, který nejspíš odejde.

Poulsen má namířeno do Liverpoolu, jasno má být příští týden

Christian Poulsen během své kariéry působil v Dánsku, Německu, Španělsku a nyní je hráčem Juventusu, což ovšem nemusí platit už příliš dlouho. Zájem o defenzivního záložníka má nový manažer Liverpoolu Roy Hodgson a agent dánského reprezentanta očekává, že brzy dojde k přestupu...

Záložník Poulsen si zlomil nohu a bude chybět dva měsíce

Fotbalisté Juventusu Turín přišli na dva měsíce o záložníka Christiana Poulsena. Dánský reprezentant si v nedělním utkání proti AC Milán (0:3) zlomil nohu a přivodil si tržnou ránu. Italský velkoklub se tak musí smířit s další neradostnou zprávou v období, kdy se zmítá v herní krizi.

Po Zanettiho odchodu Poulsen zůstane, rozhodl Ferrara

Po přestupu Cristiana Zanettiho do Fiorentiny už Juventus nehodlá v záložní řadě dělat další změny. Kouč Staré dámy Ciro Ferrara ujistil, že k skloňovanému transferu Christiana Poulsena nyní nedojde a dánský fotbalista v kádru zůstane.

Zájem o Poulsena mají čtyři anglické kluby

Christian Poulsen před rokem přicházel jako velká posila do Juventusu, v Turíně se ovšem příliš neprosadil a po dvanácti měsících z italského klubu zřejmě odejde. Zamířit by mohl do Anglie, podle agenta má o dánského reprezentanta zájem hned kvarteto klubů...

Gattuso se těší na Ronaldinha. I na Poulsena

Gennaro Gattuso se už nemůže dočkat nové sezóny. AC Milán má co napravovat, k návratu na nejvyšší příčky chce pomoci i důrazný záložník. Italský reprezentant se těší na příchod Brazilce Ronaldinha a na souboje s dalším brouskem Poulsenem.

Poulsen si chce získat fanoušky

Velkou výzvu před sebou má Christian Poulsen, jehož dělí jenom hodiny od přestupu ze Sevilly do Juventusu. Dánský záložník se nebude muset vypořádat jenom s novým prostředím, ale rovněž s vlastními fanoušky. Naklonit si je na svou stranu bude jedním z jeho prvních cílů...

Poulsen by měl přestoupit do Juventusu

Juventus Turín by měl brzy posílit defenzivní záložník Christian Poulsen. Zlobivé dítě dánského fotbalu přestoupí ze španělské Sevilly, Juventus za něho zaplatí částku 10 milionů eur. Pro Poulsena je připravena čtyřletá smlouva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele