Poulsen přestoupil z Juventusu do Liverpoolu

12.08.2010, 11:22
Aktuality
Christian Poulsen přestoupil z Juventusu do Liverpoolu, kluby se dohodly na odstupném 5,475 milionu eur. Dánský záložník podepsal s Reds tříletou. Poulsen by měl na Anfield Road nahradit Javiera Mascherana, který nejspíš odejde.

Manažer Liverpoolu Roy Hodgson usiloval o Poulsena už několik týdnů, nyní dánského záložníka skutečně získal. Oba kluby potvrdily, že se dohodly na odstupném přesahující pět milionů eur.

Poulsen má v Liverpoolu nahradit Javiera Mascherana, který touží po nové výzvě a o kterého se zajímají Inter Milán či Barcelona. 30letý Dán má za sebou angažmá v Schalke, Seville a od roku 2008 hraje za Juventus.

"Christian by zapadl do každého špičkového klubu v Evropě, takže zapadne i u nás. Je to špičkový hráč, který bude posilou," těšil se na krajana obránce Liverpoolu Daniel Agger. "S ním budeme silnější, potřebujeme však ještě další posily," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (441)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele