Další články

Čtvrtý skončí Newcastle, věří Tioté

V anglické Premier League je zaděláno na velmi dramatický souboj o čtvrté místo, které znamená postup do předkola Ligy mistrů. Jedním z uchazečů je Newcastle United, příjemné překvapení letošní sezony. Záložník Cheick Tioté věří, že čtvrtou příčku ukořistí právě Magpies.

Chelsea rozhazuje sítě. Uloví do svých řad nového záložníka?

Letní přestupní burza se rozběhla na plné obrátky, Liverpool za trojici Adam, Henderson, Downing zaplatil zhruba 45 milionů liber a Manchester United dokonce za trio Jones, Young, De Gea přes padesát. Na západě Londýna se však zatím lačné podpisové pero do akce nedostalo. Ticho po pěšině, nebo snad klid před bouří?

Tioté chce v Newcastlu zůstat ještě několik let

Teprve loni v létě přišel do St. James' Parku Cheik Tioté, ale svými dobrými výkony na sebe okamžitě upoutal zájem největší evropských klubů. Opora záložní řady Newcastlu je však s životem na severu Anglie spokojena, což ostatně prokázala podpisem nového více než šestiletého kontraktu. A v nejbližší době se Tioté odcházet nechystá.

Tiote: Jednou bych chtěl být stejně dobrý jako Essien

Od léta nová akvizice Newcastelu Cheik Tiote si v novém působišti zvykl rychle. Za výborné výkony je chválen fanoušky, odborníky i manažerem Chrisem Hughtonem, jenž ho do svého týmu přivedl před třemi měsíci z klubu nizozemského mistra Twente. Svým stylem hry připomíná klíčového muže Chelsea Michaela Essiena.

Tioté: Přestup do Anglie mi navrhl Drogba

Cheik Tioté si na konci letního přestupového okna splnil sen, když se dohodl na angažmá s anglickým Newcastem United. Reprezentant Pobřeží slonoviny přiznal, že v jeho rozhodnutí hrál velkou roli Didier Drogba, který mu prý přestup do Premier League poradil.

Tioté přestoupil z Twente do Newcastlu United

Newcastle United vítá do svého týmu další věhlasnou posilu. Vedení anglického klubu oznámilo, že z nizozemského Twente dotáhlo příchod reprezentanta Pobřeží slonoviny Cheika Tiotého.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele