Další články

Cudicini je zpět a těší se na ostré zápasy

Carlo Cudicini překonal vážná zranění, které si přivodil v listopadu při havárii na motocyklu. Zkušený brankář Tottenhamu si zlomil obě zápěstí a poranil pánev, nyní má za sebou první přípravná utkání a těší se, až vypukne soutěžní sezóna.

Cudiciniho inspiruje při léčbě těžkého zranění Čech

Italský brankář Carlo Cudicini si při snaze vrátit se k fotbalu po vážném zranění hodlá inspirovat bývalým spoluhráčem z Chelsea Petrem Čechem. Právě vzpomínky na Čechův návrat po fraktuře lebky pomáhají gólmanovi Tottenhamu ve vlastní boji se zlomenými zápěstími a poraněnou pánví. Zranění si přivodil při listopadové nehodě na motocyklu.

Redknapp už s Cudicinim letos nepočítá. Příchod Fostera ale vyloučil

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp potvrdil, že s brankářem Carlem Cudicinim, který se zranil při dopravní nehodě minulý týden, již pro tuto sezonu nepočítá. Italský gólman podstoupil operaci zlomených zápěstí a pánve a dnes opustil nemocnici.

Cudicini se uzdraví. Teď bude tři měsíce o berlích

Carlo Cudicini se po vážné nehodě na motorce plně uzdraví, tvrdí to lékaři. Zatím ale není jasné, jak dlouho bude brankáři Tottenhamu návrat na trávník trvat. Cudicini je po operaci zlomených zápěstí a pánve, dvanáct týdnů bude při chůzi potřebovat berle.

Cudicini si při nehodě na motorce zlomil obě zápěstí

Italský brankář Carlo Cudicini z Tottenhamu měl v Londýně nehodu na motocyklu, při níž si zlomil obě zápěstí a poranil pánev. Po střetu s automobilem skončil šestatřicetiletý gólman v nemocnici. Řidička vozu Ford Fiesta vyvázla z havárie bez zranění.

Chelsea pustila Cudiciniho zdarma do Tottenhamu

Carlo Cudicini se stal novou posilou Tottenhamu. Zkušeného brankáře pustila Chelsea po dlouhých letech věrných služeb zdarma, u Spurs by mohl Cudicini bojovat o post jedničky s Brazilcem Gomesem.

Cudicini na odchod z Chelsea nemyslí

Carlo Cudicini je v Chelsea jenom dvojkou za Petrem Čechem, ani pozice na lavičce ho ale nepřiměla k přemýšlení o odchodu ze Stamford Bridge. Italský brankář se poctivě připravuje na novou sezonu a rovněž tu by měl strávit v londýnském klubu...

Hilario byl ve složité situaci, ale sklidil chválu

Velkou smůlu na postu brankáře má v posledních letech Chelsea, není to totiž poprvé, co londýnský klub zároveň přišel jak o Petra Čecha, tak o Carla Cudiciniho. Při jejich zdravotních problémech musel včerejší odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů proti Fenerbahce dochytat Hilario a nevedl si vůbec špatně...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele