Hilario byl ve složité situaci, ale sklidil chválu

09.04.2008, 10:30
Aktuality
Velkou smůlu na postu brankáře má v posledních letech Chelsea, není to totiž poprvé, co londýnský klub zároveň přišel jak o Petra Čecha, tak o Carla Cudiciniho. Při jejich zdravotních problémech musel včerejší odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů proti Fenerbahce dochytat Hilario a nevedl si vůbec špatně...

"Pro třetího brankáře je důležité podat dobrý výkon, když ho nutně potřebujete a my jsme ho letos opravdu potřebovali. Když přijdete o gólmany, tak to není snadné, ale Hilario byl dnes dobrý," pochválil manažer Avram Grant portugalského brankáře.

Petr Čech má po srážce s Talem Ben Haimem tržnou ránu v obličeji, kterou muselo spravit padesát stehů a na marodce je od včerejška i Carlo Cudicini. Ten si poranil stehenní sval a je hodně pravděpodobné, že Hilario bude minimálně na týden jedničkou mezi třemi tyčemi Chelsea a záda mu bude krýt teprve 18letý Rhys Taylor.

"Zatím to s Carlem nevypadá příliš dobře, ale musíme ještě počkat a až pak uvidíme. V letošní sezoně si připadám spíše jako doktor, než jako manažer, každý týden odpovídám na otázky ohledně zranění. Máme Hilaria a pak brankáře z rezervního týmu. Je to dobrý brankář," ujišťuje Grant.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

měl by jít nekam do treba horsiho klubu aby chytal porad,je to kvalita ale uz to neni vekem žadny Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Cudicinimu je 34... Za rok nebo dva skončí a Hilario nastoupí na jeho místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hilario je dobrá trojka,máme štěstí že ho máme,protože už podruhé během dvou let máme zraněné 2 golmany...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja muzu jen souhlasit, Hilario je vybornej golman a ukazal to uz v minule sezone, kdy doslo ke stejne situaci - byl zranenej Cech i Cudicini, ale Hilario se ukazal jako skvela nahrada. Doufam, ze se mu povede i nyni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hilário je jednoznačně týmový hráč, který umí tým podržet. I když je to až 3. gólman Chelsea je velice kvalitní a já bych mu přál více příležitostí ke hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt toho nachytal za poslední 2 sezony více,než většina 2. golmanů v PL. A někdo tu dvojku/trojku dělat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět v brance Taylora

Reagovat
smazaný uživatel

jenom se mi na něj nelíbí jeho nejistý odkopy a přehnaný riskování ale jinak je to na to že to je trojka dobrej golman

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bys mohl chtít na trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Odkopy a i trochu nejistý mi připadá. Jinak je Hilário spolehlivá trojka.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš mít 3 top brankáře... Někdo dokonce navrhoval přivést Reinu a Čecha posadit na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že ne. Dva TOP brankáři přece sedět na lavičce nebudou. Však jsem psal,že je spolehlivý :))

Reagovat
smazaný uživatel

na to,že přišel z průměrnýho portugalskýho klubu,tak chytá dost slušně,Hilário mě nikdy vyloženě nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

mě ano, tenkrát domácí zápas proti strakám a udělal nehoráznej kiks, jako by to byl nováček a to chytal zrovna od začátku páč sme měli oba zraněný, ale nakonec myslim že jsme to stejně vyhráli takže vlastně nezklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

to je hlína - když se zraní péťa tak i carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi chce Ševčenka i Ronaldinha

Silvio Berlusconi, prezident AC Milán, věří, že v letním přžestupovém termínu dokáže přivést na San Siro jak Andreje Ševčenka, tak Ronaldinha. "Chtěl bych přivést oba a věřím, že to dokážu," řekl Berlusconi. Ševčenko se trápí v CHelsea od svého příchodu v roce 2006, Ronaldinhovi zase v Barceloně totálně nevyšla tato sezóna, v níž nastouil jen ke třinácti z jednatřiceti utkání v základní sestavě.

Vypadá to,že svítá na lepší časy Nejen že si odvede Schevu,který se nedokázal prosadit,ale přivede si i hráče,kterýho by mohl chtít Abra A Drogbu koupí do Barcy,my za peníze co z toho dostanem koupíme VdVaarta a nějakýho útočníka a je to

Reagovat
smazaný uživatel

já mám neustálou chuť po quaresmovi po kerym sme taky myslim už šli, ale nevim jestli je to ejště reál....

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemluv,toho bych tež úplně chtěl,místo Maloudy..Když v Pl perlí Cristiano,Quaresma by mohl taky a navíc ty jeho finty co dělá při zápasech,to nepobírám..

Reagovat
smazaný uživatel

To akože po ňom šiel celý gayclub?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele