Další články

Je to skvělý, geniální hráč, řekl Kováč o sparťanovi Krejčím

Trenér pardubického týmu Radoslav Kováč ocenil sparťanského kapitána Ladislava Krejčího, který v dnešním vzájemném zápase 17. kola první ligy po dvou nábězích před branku rozhodl dvěma góly o vítězství Pražanů 2:1. Kouč Východočechů řekl, že nezná na světě hráče, který by měl podobně fantastické načasování jako český reprezentant, jehož považuje za geniálního. Krejčího na tiskové konferenci pochválil také dánský trenér Letenských Brian Priske.

Veselý nechtěl penaltu proti Bohemians rozebírat, Kuchta o ní byl přesvědčený

Trenér Bohemians 1905 Jaroslav Veselý na tiskové konferenci po utkání 14. ligového kola na Spartě nechtěl příliš rozebírat situaci před penaltou, po níž jeho tým prohrával 0:1. Pokutový kop pro obhájce titulu považoval za rozhodně ne stoprocentní, uznal ale, že si za něj Vršovičtí mohli sami.

Hráčem září v lize je plzeňský Durosinmi, mezi trenéry uspěl Priske

Hráčem měsíce v lize se v září stal nigerijský útočník Rafiu Durosinmi z Viktorie Plzeň. V trenérské kategorii uspěl dánský kouč pražské Sparty Brian Priske. Výsledky zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Sparta chce výhrou na Betisu obdarovat nemocného oslavence Rosického

Hráči Sparty by podle trenéra Briana Priskeho rádi výhrou ve čtvrtečním utkání 2. kola Evropské ligy na hřišti Betisu Sevilla obdarovali sportovního ředitele Tomáše Rosického, který dnes slaví 43. narozeniny. Dánský kouč na tiskové konferenci uvedl, že bývalý český reprezentant neprožívá nejlepší oslavu, jelikož kvůli nemoci zůstal doma. Ze španělského týmu vyzdvihl záložníka Isca.

Priske doufá, že Sparta navzdory vyřazení s Kodaní získala sebevědomí

Trenér Sparty Brian Priske před úvodním čtvrtečním utkáním 4. předkola Evropské ligy na hřišti Dinama Záhřeb doufá, že dvojzápas s Kodaní v kvalifikaci Ligy mistrů dodal jeho svěřencům sebevědomí a ukázal jim, že ve velkých zápasech dovedou čelit kvalitním soupeřům. Fakt, že obhájce chorvatského titulu sáhl před vzájemným duelem k výměně trenéra, neřeší.

Sparťané slavili titul se stovkami fanoušků na trávníku, těšili se také na cestu domů

S hráči Sparty přímo na trávníku po bezgólové remíze se Slováckem v předposledním čtvrtém kole nadstavby v Uherském Hradišti oslavily zisk ligového titulu stovky fanoušků, kteří vběhli na hrací plochu ze svého sektoru za jednou z branek.

Čekají nás čtyři finále, řekl sparťanský lodivod Priske

Trenér Brian Priske si pochvaloval, že se hráči Sparty dokázali oklepat ze středeční porážky 0:2 se Slavií ve finále domácího poháru a po vítězství 1:0 v Olomouci se udrželi po úvodním kole nadstavby o dva body v čele ligové tabulky. Za týden se jeho svěřenci utkají na Letné v přímém souboji o první místo s vršovickým rivalem, podle dánského kouče však nadcházející pražské derby ještě o titulu nerozhodne. Je přesvědčen, že Spartu do konce sezony čekají čtyři finále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele