Benoît Assou-Ekotto Články

Další články

Assou-Ekotto dostal za blahopřání ke "quenelle" distanc a pokutu

Zákazem startu ve třech zápasech a pokutou 50.000 liber (1,7 milionu korun) potrestala anglická Fotbalová asociace obránce Benoîta Assoua-Ekotta z Tottenhamu za to, že twitteru blahopřál Nicolasi Anelkovi k antisemitskému gestu. Francouzský útočník oslavil takzvaným "quenelle" loni v prosinci jeden z gólů za West Bromwich do sítě West Hamu.

Kamerunci se pohádali, kouč označil chování za nechutné

Trenéra Kamerunu Volkera Finkeho naštvalo chování jeho hráčů při porážce 0:4 s Chorvatskem na mistrovství světa. Za nechutnou označil především hádku mezi spoluhráči Benoitem Assou-Ekottem a Benjaminem Moukandjoem, které museli od sebe rozhánět ostatní hráči.

Assou-Ekotto může odejít, pokud podá nabídku velkoklub

Tottenham musí v závěru této sezóny s vervou bojovat o Ligu mistrů a v případě, že by se mu nepodařilo dosáhnout alespoň na čtvrté místo znamenající její předkolo, mohly by následovat odchody některých hráčů, Jedním z nich, kteří by přicházeli v úvahu, je obránce Benoît Assou-Ekotto...

Redknapp se před derby bojí, že si hráči neuvědomují rivalitu

Tottenham dnes čeká klíčový souboj o Ligu mistrů, na Stamford Bridge Spurs vyzvou Chelsea, která jim dýchá na záda, ovšem zdaleka ne všechny trumfy mají v rukou právě hosté. Vedle výsledkové krize si manažer Harry Redknapp myslí, že může rozhodnout i motivace některých hráčů...

Redknapp Baleovi věří. Má výbornou formu, tvrdí

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp nemá o budoucnost pozice levého obránce obavy. Na začátku nového roku sice jeho kádr oslabí kvůli Africkému poháru národů Benoit Assou-Ekotto, na tomto místě ale nastoupí mladý Gareth Bale, který letos v klubu pořádnou šanci ještě nedostal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele