Saint-Étienne přivedlo Assou-Ekotta

01.07.2015, 11:24
Aktuality
Benoît Assou-Ekotto má nové angažmá. Bývalý dlouholetý obránce Tottenhamu, který mu na začátku letošního roku vypověděl smlouvu, se dohodl na roční spolupráci se Saint-Étienne...

Bývalý kamerunský reprezentant na sebe poprvé upozornil v Racingu Lens, se kterým mimo jiné ovládl tehdejší Pohár Intertoto. Následně se vydal do anglického Tottenhamu.

Dres "Kohoutů" oblékal sedm let a po většinu tohoto období patřil do základní sestavy londýnského mužstva. To se změnilo až před dvěma lety a Assou-Ekotto proto odešel do QPR.

Tomu pomohl k návratu do Premier League, následně se však vrátil ke Spurs, kde se ale na trávník nepodíval. To by se mělo změnit až nyní. "Jsem rád, že budu hrát za Saint-Étienne. Cítím se dobře," řekl Assou-Ekotto.

Autor: Jiří Vojík / asse.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Felitel

Reagovat
Counter

Reagovat
Godwinson

To si tedy polepšili

Mimochodem Nicollin chce na hostovačku Rabiota, to bude v další sezóně útok na LM

Reagovat
Svatej

A ví o tom ten hráč vůbec ?

Reagovat
smazaný uživatel

fetka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Ty jsi klubový dealer slepic?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitka

Reagovat
lampard8

nevím, proč je tenhle hráč ostatním k smíchu.. jo poslední rok se mu nevyvedl, ale myslím, že s jeho zkušenostmi může být pro ASSE adekvátní náhradou za Tabanoua

Reagovat
Israha

Pro ASSE win situace po všech stranách. Zkušený, ale ne ještě úplně starý hráč, zadarmo, na jeden rok (takže když nebude hrát dle představ, popakuje se hned po sezoně)...to prostě je kvalitní přestup. Tabanou je lepší, a to celkem o dost, ale dvojka Brison - Ekotto tu levou stranu pokryje solidně.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele