Další články

Sparťanský útočník Tetteh bude hostovat v tureckém Malatyasporu

Spartu opouští útočník Benjamin Tetteh. Třiadvacetiletý ghanský hráč bude v této sezoně hostovat v tureckém Malatyasporu, který má opci na jeho přestup. Sparta to oznámila na svém webu.

Sparta v přípravě díky hattricku Tetteha rozstřílela Jihlavu

Pražská Sparta vyhrála i druhé přípravné utkání. Dnes na Strahově si letenský celek zastřílel a druhý tým druhé ligy Jihlavu porazil vysoko 5:0. O výhře domácích rozhodl hattrickem Benjamin Tetteh, o zbývající góly se postarali Libor Kozák a Georges Mandjeck.

Nimes má mít zájem o sparťana Tetteha

Předposlední tým Ligue 1 Nimes Olympique se podle francouzských médií zajímá o ghanského útočníka pražské Sparty Benjamina Tetteha. S informací přišel prestižní časopis France Football.

Sparta neuspěla s odvoláním, Tetteh v Plzni nebude moci hrát

Odvolací komise Fotbalové asociace ČR zamítla odvolání pražské Sparty proti dvouzápasovému trestu pro útočníka Benjamina Tetteha za vyloučení v derby proti Slavii. Ghanský útočník bude Letenským scházet v nedělním ligovém šlágru v Plzni. Komise o tom informovala na webu asociace.

Sparta se odvolala proti dvouzápasovému trestu pro Tetteha

Pražská Sparta se odvolala proti dvouzápasovému trestu pro útočníka Benjamina Tetteha, který hráč dostal od disciplinární komise za vyloučení v nedělním derby se Slavií (0:3). Letenský klub o tom informoval na svém twitteru a nyní čeká na verdikt odvolací komise.

Tetteh dostal za derby dva zápasy, plivnutí komise neprokázala

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potrestala sparťana Benjamina Tetteha za vyloučení v nedělním ligovém derby se Slavií zákazem startu ve dvou soutěžních utkáních. Údajné hráčovo plivnutí na kapitána soupeře Tomáše Součka nebylo prokázáno.

Disciplinární komise projedná údajné Tettehovo plivnutí na Součka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace se bude ve čtvrtek na pravidelném zasedání v Praze zabývat údajným plivnutím sparťana Benjamina Tetteha v nedělním ligovém derby na slávistu Tomáše Součka. Komise si vyžádala vyjádření obou klubů i slávistického záložníka.

Sparťan Tetteh podle Coufala při derby plivl na Součka

Útočník Sparty Benjamin Tetteh, který byl v nedělním pražském derby na Letné vyloučen, plivl podle slávistického obránce Vladimíra Coufala na kapitána hostů Tomáše Součka. Tetteh to popřel. Videozáznam, který dnes večer zveřejnil na twitteru šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, ale naznačuje opak.

Odchod Tetteha nyní není reálný, Lischku čekají další vyšetření

Podle trenéra Sparty Zdeňka Ščasného momentálně není odchod útočníka a nejlepší podzimního střelce Pražanů Benjamina Tetteha do Anglie reálný. Média spekulovala o zájmu z Premier League. Stopera Davida Lischku, jehož přestup z Jablonce komplikují problémy se srdcem, čekají podle letenského kouče další vyšetření.

U nás Ježíška nemáme, říkají Antwi s Tettehem o Vánocích v Ghaně

Ghaňané Emmanuel Antwi z Příbrami a Benjamin Tetteh ze Sparty využili krátkou pauzu v první lize, aby vyrazili na vánoční svátky za rodinami do Ghany. Vánoce oslaví podobně jako jejich spoluhráči z českých klubů. Antwi dokonce zvažuje, že udělá své rodině bramborový salát, který tam neznají.

Hráčem měsíce v lize je Tetteh, koučem Kopecký

Nejlepším hráčem Fortuna:ligy za měsíc září byl v anketě Ligové fotbalové asociace zvolen útočník Sparty Benjamin Tetteh. Mezi trenéry si ocenění odnesl Ivan Kopecký z Opavy.

Skvělý start do angažmá, rozplýval se Tetteh po debutu za Spartu

Povedený soutěžní vstup do nového angažmá na Spartě má za sebou útočník Benjamin Tetteh. Jednadvacetiletý ghanský fotbalista v 57. minutě úvodního ligového kola proti Opavě vystřídal na hrotu zraněného Matěje Pulkraba a podepsal se pod oba góly Letenských při výhře 2:0.

Tetteh už patří Spartě, upsal se jí na čtyři roky

Pražská Sparta definitivně získala Benjamina Tetteha z Bohemians Praha 1905. Ghanský útočník od poloviny června na Letné trénoval a dnes Sparta oznámila, že byly dořešeny všechny administrativní záležitosti. Tetteh podepsal s klubem smlouvu na čtyři roky. Do vršovického celku naopak přestoupili Filip Hašek a Jan Vondra a na hostování Bohemians získali Lukáše Juliše.

Tetteh začal ve Spartě gólem, prohru s Trenčínem ale neodvrátil

Sparťané zahájili letní přípravu domácí porážkou s Trenčínem 1:2. Premiéru v rudém dresu prožily i obě hlavní posily brankář Milan Heča a útočník Benjamin Tetteh, který se hned blýskl gólem a ještě nastřelil tyč. V následné odvetě Sparta zvítězila 4:2, když rozhodla v závěru góly Nicolae Stanciua a Daniela Holzera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele