Se Spartou začal trénovat i Tetteh

S fotbalisty Sparty dnes zahájil přípravu i ghanský útočník Benjamin Tetteh, jehož příchod z Bohemians 1905 se dolaďuje a měl by být uzavřen na začátku července. Do Vršovic naopak odešli Lukáš Juliš, Filip Hašek a Jan Vondra. Trénovat na Letné začala i nová posila do branky Milan Heča a také navrátilci z hostování včetně Georgese Mandjecka.

Sparta už nepočítá s M. Kadlecem a Mavubou, přijít by měl Tetteh

Sparta Praha už nepočítá s obráncem Michalem Kadlecem a záložníkem Riem Mavubou. Naopak blízko je příchod útočníka Benjamina Tetteha z Bohemians 1905. V rozhovoru pro klubový web to řekl sportovní ředitel Zdeněk Ščasný.

Tetteh má větší potenciál než Bony, míní kouč Bohemians Hašek

Při nedělní výhře 5:2 nad Plzní se poprvé naplno ukázalo, že v kabině Bohemians Praha 1905 roste nový klenot. Dvacetiletý ghanský útočník Benjamin Tetteh byl už před dvěma roky při příchodu do Česka považován za velký talent, jenže ho přibrzdily zdravotní trable. Ale proti Plzni teď ukázal, proč ho trenér Martin Hašek považuje za hráče s větším potenciálem, než jaký měl Wilfried Bony.

Bohemians uplatnili opci na Tetteha a získali ho do roku 2020

Hostování Benjamina Tetteha v Bohemians Praha 1905 se změní v přestup. Vršovický celek uplatnil opci a získal dvacetiletého útočníka natrvalo ze Standardu Lutych. Tetteh se upsal až do roku 2020.

Bohemians získali Urdinova, Tetteha a na přestup i Haška mladšího

Hned tři hráčské příchody dnes oznámilo vedení Bohemians Praha 1905. V přestup se změnilo působení Martina Haška mladšího, který v minulé sezoně hostoval v Ďolíčku ze Sparty. Jako volný hráč přichází z Jihlavy makedonský bek Jani Urdinov, který se upsal na dva a půl roku a měl by nahradit Milana Havla, po němž sáhla Plzeň.

Bohemians jednají o příchodu bývalého hráče Slovácka Tetteha

Bohemians Praha 1905 by měl posílit ghanský útočník Benjamin Tetteh. O příchodu dvacetiletého hráče, který v minulé sezoně hostoval na Slovácku ze Standardu Lutych, vedení klubu jedná a vše by mělo být uzavřeno ve středu. Vršovický klub o tom informoval na twitteru.

Slovácko získalo do útoku vytáhlého Ghaňana Tetteha

Slovácko posílí devatenáctiletý ghanský útočník Benjamin Tetteh. Přichází na roční hostování ze Standardu Lutych. Díky své výšce 198 centimetrů by mohl být ve Slovácku náhradou za Libora Doška, který ukončil kariéru. Dnes přiletěl do Čech a má svůj transfer definitivně uzavřít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele