Robben: Tohle bylo moje nejhorší zranění

Arjen Robben překonal zranění třísel, kvůli kterému byl před šesti týdny na operaci, a zítra by měl zasáhnout do bundesligového šlágru proti Dortmundu. Hvězda Bayernu Mnichov má za sebou už spoustu zdravotních problémů, poslední zranění ale bylo podle Robbena ze všech nejhorší.

V bundeslize byl nejlepší Sahin

Nejlepším fotbalistou německou ligy byl v hráčské anketě zvolen záložník Nuri Sahin, jenž pomohl Borussii Dortmund k mistrovskému titulu. Dvaadvacetiletý hráč, kterého koupil Real Madrid za deset milionů eur, získal od svých kolegů v anketě časopisu Kicker 46,1 procenta hlasů a vyhrál s velkou převahou.

Bayern opory prodávat nebude

Bayern Mnichov bude muset v závěru nepovedené sezony bojovat o to, aby si v příští sezoně vůbec zahrál Ligu mistrů, jedna věc ale jeho fanoušky trápit nemusí - i v případě konečného umístění na čtvrté nebo dokonce horší pozici z klubu neodejdou jeho opory...

Bayern Robbena určitě neprodá

Předseda Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rummenigge vyloučil možnost, že by německý klub v létě prodal Arjena Robbena. Nestalo by se tak ani v případě, kdy by Bayern nepostoupil do Ligy mistrů. Robben nedávno dal najevo, že Evropskou ligou opovrhuje.

Robben opovrhuje Evropskou ligou

Nizozemský záložník Arjen Robben opovrhuje Evropskou ligou. Podle fotbalisty Bayernu Mnichov jde o bezcennou soutěž, kterou nikdo nechce vyhrát.

Nizozemci odškodní Bayern za Robbenovo zranění přátelským zápasem

Nizozemská reprezentace sehraje v příštím roce přátelský zápas s Bayernem Mnichov. Utkání bude pro německého šampiona kompenzací za vleklé zranění záložníka Arjena Robbena na loňském mistrovství světa v Jihoafrické republice, po kterém zmeškal celou podzimní sezonu.

Robben je fit a znovu si užívá fotbal

Bayern Mnichov si včera na své konto připsal další důležitou výhru, když si tři body odvezl ze hřiště Werderu Brémy. Podíl na tom měl i Arjen Robben, který po dlouhodobém zranění odehrál svůj první celý zápas v letošní sezoně...

Bundesligová léčba zabírá

Už jen několik dní chybí do začátku jarní části bundesligy, a tak týmy netrpělivě vyhlížejí uzdravené hráče. Například v Bayernu se jedná o nizozemské eso Arjena Robbena, Leverkusen zase čeká na Ballacka nebo Kießlinga. Vedoucí Dortmund pak doufá v brzký start Mohameda Zidana.

Mám za sebou nejtěžší období v kariéře, říká Robben o zranění

Nejtěžší zkouškou v dosavadní kariéře prošel podle svých slov nizozemský fotbalista Arjen Robben během vleklého zranění podkolenní šlachy, kvůli kterému si na podzim za Bayern Mnichov nezahrál. Šestadvacetiletý záložník už trénuje s mužstvem a doufá, že po lednovém soustředění v Kataru bude na jarní sezonu připraven.

Bylo to skvělé, řekl Robben po návratu k tréninku

Na tento den bude v dobrém vzpomínat Arjen Robben, dnes totiž poprvé od svého zranění absolvoval plnou tréninkovou jednotku se spoluhráči z Bayernu Mnichov. Nizozemský křídelník nastoupil naposledy na mistrovství světa, zpět do hry by se měl dostat v průběhu ledna...

Rumennige je optimistou. Bayern se prý s Nizozemci ohledně Robbena dohodne

Předseda Bayernu Mnichov Karl-Heinz Rumennige přiznal, že vleklý spor mezi bavorským velkoklubem a Nizozemskou fotbalovou federací o Arjena Robbena se blíží ke svému konci.

Robbenův návrat se opět oddálil, letos si možná už nezahraje

Bayern Mnichov v pátek nečekaně prohrál na půdě Kaiserslauternu a o dva dny později přišla pro fanoušky německého mistra další rána. Zranění Arjena Robbena je zřejmě vážnější a hráč možná v tomto kalendářním roce do hry už nezasáhne.

Robben nejlepším v Německu

Nizozemský reprezentant Arjen Robben byl novináři zvolen nejlepším fotbalistou uplynulé sezony v Německu. Ofenzivní záložník Bayernu Mnichov je třetím cizincem za sebou, který toto ocenění obdržel. V předchozích letech anketě časopisu Kicker vévodil Robbenův spoluhráč Francouz Franck Ribéry a brazilský kanonýr Wolfsburgu Grafite.

Bayern doufá, že za Robbenovo zranění dostane odškodné

Vedení Bayernu Mnichov doufá, že za zranění Arjena Robbena dostane od nizozemského svazu finanční kompenzaci. Lékaři totiž u záložníka po návratu z mistrovství světa objevili trhlinu v levém stehenním svalu, kvůli které si dva měsíce nezahraje a zmešká úvod sezony v německé lize i Lize mistrů.

Robben je na dva měsíce ze hry, Bayern se zlobí

Fotbalisté Bayernu Mnichov budou dva měsíce postrádat nizozemskou hvězdu Arjena Robbena. Stříbrný medailista z mistrovství světa má podle listu Bild trhlinu ve stehenním svalu na levé noze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele