Nejlepším fotbalistou Evropy se stane Ronaldo, Neuer nebo Robben

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu Evropy v anketě UEFA za sezonu 2013/14 kandidují německý brankář Manuel Neuer, portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo a nizozemský křídelník Arjen Robben. Vítěz bude oznámen 28. srpna při losování základních skupin Ligy mistrů.

V nominaci na nejlepšího fotbalistu v Evropě je i Suárez

Mezi deseti fotbalisty nominovanými na trofej pro nejlepšího hráče působícího v Evropě je i kontroverzní Uruguayec Luis Suárez, který dostal od UEFA čtyřměsíční trest. V užším výběru mají stejně jako loni největší zastoupení hráči Bayernu, přestože letos Ligu mistrů nevyhráli. Schází však loňský vítěz Francouz Franck Ribéry, který kvůli zranění přišel o mistrovství světa.

Robben ke mně může kdykoliv přijít, tvrdí kouč Van Gaal

Odstupující kouč nizozemské reprezentace Louis Van Gaal by si rád vzal sebou do nového angažmá v Manchesteru United útočníka Arjena Robbena, který patří Bayernu Mnichov. Klíčovému hráči národního týmu nabídl pokračování jejich úspěšné spolupráce, ten však s díky odmítl.

Robben se omluvil za simulování, před penaltou prý nefilmoval

Nizozemský záložník Arjen Robben se omluvil za simulování v osmifinále mistrovství světa s Mexikem. Třicetiletý fotbalista však zdůraznil, že před penaltou, ze které v nastavení jeho spoluhráč Klaas-Jan Huntelaar rozhodl o postupové výhře 2:1, pád nepřifilmoval.

Robben považuje za největší favority mistrovství světa Němce

Přestože Nizozemci vstřelili na světovém šampionátu nejvíce branek a jako jediní zatím vyhráli všechna tři utkání skupiny, ofenzivní záložník Arjen Robben svůj tým stále mezi hlavní favority neřadí. Zlato podle něj získají Němci.

Musíme se z toho poučit, zní z Bayernu po rekordní prohře

Fotbalisté Bayernu Mnichov se chtějí z úterního rekordního domácího debaklu 0:4 od Realu Madrid v odvetě semifinále Ligy mistrů poučit do příští sezony. Obhájci trofeje si vyčítají hlavně taktické chyby, jimiž nahráli soupeři do karet, selhání herního systému ale odmítají.

Robben: Vedoucí gól United byl pro Bayern budíčkem

Vedoucí branka Manchesteru United ve středečním odvetném čtvrtfinále Ligy mistrů byla podle Arjena Robbena pro Bayern budíčkem po špatném vstupu do druhé půle. Pro mnichovské obhájce trofeje prý bylo klíčové, že vzápětí vyrovnali a po výhře 3:1 nakonec bezpečně postoupili do semifinále.

Robben prodloužil smlouvu s Bayernem Mnichov

Nizozemský záložník Arjen Robben prodloužil o tři roky smlouvu s Bayernem Mnichov. Třicetiletý fotbalista, jehož dosavadní kontrakt měl skončit letos v červnu, by tak měl v bavorském klubu hrát až do roku 2017.

Robben dolaďuje poslední detaily, brzy by mohl prodloužit

Arjen Robben by už hodně brzy mohl spojit i svou další budoucnost s Bayernem Mnichov. Třicetiletý nizozemský záložník kroutí v německém klubu svou pátou sezonu a aktuálně má smlouvu do června 2015, blízko je pak prodloužení tohoto kontraktu o další dva roky...

Robben chce hrát minimálně další tři roky, ideálně v Bayernu

Arjen Robben v devětadvaceti letech pomalu začíná přemýšlet o tom, jak bude vypadat závěr jeho kariéry. Nizozemský křídelník má v Bayernu smlouvu ještě na rok a půl, cítí ale, že dokáže na nejvyšší úrovni odehrát minimálně další tři sezóny, které by rád strávil ve svém současném působišti...

Robben má zraněné koleno, odpočine si šest týdnů

Šest týdnů nakonec bude mimo hru Arjen Robben, na svých internetových stránkách to dnes potvrdil Bayern Mnichov. Nizozemský záložník si ze včerejšího pohárového utkání v Augsburgu odnesl zraněné koleno a ještě v noci se podrobil vyšetření...

Takové šance musíme proměňovat, lamentoval Klopp

Bayern i ve včerejším šlágru podzimu potvrdil svoji nadvládu nad německým fotbalem, když v Dortmundu vyhrál tříbrankovým rozdílem a náskok na momentálně třetí Borussii navýšil už na sedm bodů. Hlavní aktéři z obou stran se ale shodli na tom, že tak jasný výsledek průběhu zápasu neodpovídal...

Robben a Kroos po problémech s třísly nastoupí až v Plzni

Bayern Mnichov nastoupí v sobotním utkání německé ligy proti Hoffenheimu bez záložníků Arjena Robbena a Toniho Kroose, kteří měli potíže s třísly. V úterním zápase Ligy mistrů v Plzni by ale oba měli být už trenérovi Pepu Guardiolovi k dispozici.

Nominaci na nejlepšího fotbalistu Evropy vévodí hráči Bayernu

Desetičlenné nominaci UEFA na ocenění pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě vévodí se čtyřmi zástupci vítěz Ligy mistrů Bayern Mnichov. V užším výběru ankety za sezonu 2012/13 jsou opory bavorského velkoklubu Thomas Müller a Bastian Schweinsteiger, Francouz Franck Ribéry a Nizozemec Arjen Robben.

Robben nemohl uvěřit tomu, že zlomil své velké finálové prokletí

Až do sobotního duelu s Dortmundem patřil Arjen Robben Z Bayernu Mnichov k vyhlášeným smolařům velkých finálových duelů. Od roku 2010 zůstal v různých soutěžích těsně pod vrcholem hned čtyřikrát, z toho dvakrát v Lize mistrů. Včera Robben prokletí zlomil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele