Robben chce zůstat v Bayernu, o přestup nemá zájem

Arjen Robben v probíhající sezoně nemá jisté místo v základní sestavě mnichovského Bayernu a začíná se spekulovat o jeho možném odchodu. Zájemci o služby 29letého křídelníka jsou, sám hráč se ovšem spekulacemi nezabývá...

Duel o sestavu: Müller proti Robbenovi

Na tréninkovém kempu v Kataru se Arjen Robben prezentoval v dobré náladě. "Bolest v přípravě už si dokážu i užívat. Jsem jednoduše šťastný, že zase můžu cítit balon na kopačce," říká předtím dlouhodobě zraněný křídelník. S jeho uzdravením jsou v Bayernu všichni spokojeni, pro atmosféru v mužstvu je návrat nizozemského reprezentanta ovšem rizikem.

Robben je nespokojen s pomalou léčbou zranění

Nucená zdravotní pauza nedělá nizozemskému reprezentantovi Arjenu Robbenovi dobře. Hvězda Bayernu Mnichov, která nemůže od konce září hrát kvůli zranění stehenního svalu nejasného původu, ztrácí trpělivost kvůli pomalému postupu léčby.

Robben hledá formu: Musím být větší sobec

Arjen Robben pracuje na tom, aby se co nejdříve dostal zpátky do špičkové formy a znovu byl postrachem brankářů v celé Evropě. Křídelník Bayernu Mnichov je přesvědčený, že musí podnikat víc individuálních akcí a především poslouchat svoji intuici.

Tohle byla moje nejhorší sezona v životě, řekl Robben po vyřazení

Nizozemský fotbalista Arjen Robben připustil, že právě prožil nejhorší sezonu v kariéře. S Bayernem Mnichov prohrál finále Ligy mistrů a Německého poháru, v bundeslize skončil druhý a černý rok podtrhl s nizozemskou reprezentací vyřazením už po základní skupině evropského šampionátu...

Robben věří, že na Euru konečně zlomí finálové prokletí

Málokterý fotbalista má ve finálových zápasech takovou smůlu jako Nizozemec Arjen Robben. Osmadvacetiletý ofenzivní záložník Bayernu Mnichov si za poslední dva roky zahrál o vítěznou trofej čtyřikrát a ani jednou neuspěl. Nyní ale věří, že s Oranjes na nadcházejícím evropském šampionátu finálové prokletí konečně zlomí.

Robben ví, že penaltu kopl špatně

Nizozemec Arjen Robben přiznal, že pokutový kop v prodloužení finále Ligy mistrů proti Petru Čechovi zahrál strašlivě a připravil tím Bayern o možný triumf. Chelsea následně vyhrála penaltový rozstřel. Zklamání je to pro něj o to větší, že v této sezoně už při jedné důležité penaltě v dubnu zklamal, a připravil tak Bayern o německý titul.

Robben očekává, že Chelsea přijede do Mnichova bránit

Tři roky oblékal Arjen Robben dres Chelsea, v sobotu se však nynější opora Bayernu postaví proti bývalým spoluhráčům v největším zápase na klubové úrovni - finále Ligy mistrů. Osmadvacetiletý Nizozemec doufá, že vyléčí nachlazení, a předpokládá, že londýnský celek přijede do mnichovské Allianz Areny s defenzivní taktikou.

Robben prodloužil smlouvu s Bayernem o dva roky

Nizozemský reprezentant Arjen Robben prodloužil smlouvu s Bayernem Mnichov o další dva roky. Nový kontrakt vyprší osmadvacetiletému křídelnímu hráči v červnu 2015.

Hvězdy Bayernu se prý o přestávce semifinále LM popraly

Úterní semifinále Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid prý mělo pěstní mezihru. Podle německého deníku Bild se v šatně o přestávce utkání, které bavorský klub vyhrál 2:1, poprali hvězdní záložníci Bayernu Arjen Robben a Franck Ribéry.

Heynckes potvrdil, že Robben prodlouží smlouvu

Trenér Jupp Heynckes prozradil, že nizozemský záložník Arjen Robben má blízko k podpisu nové smlouvy s Bayernem. Současný kontrakt stříbrného medailisty z posledního fotbalového mistrovství světa má vypršet příští léto, podle německých médií ale Robben podle nové dohody zůstane až do roku 2015.

Mohu a musím se zlepšit, říká Robben

Arjena Robbena během jeho kariéry často brzdí zdravotní problémy a slušnou řádku týdnů promarodil rovněž v letošní sezoně. Nyní se dostává znovu do formy a demonstroval to i včera. Sám ale ujišťuje, že ještě nepodává optimální výkony.

Robben: Stále nejsem stoprocentně fit

Arjen Robben v posledních týdnech není takovým postrachem bundesligových obran, jakým býval dříve a svou roli na tom mají přetrvávající bolesti třísel. Prozradil to sám nizozemský reprezentant, který se už v říjnu podrobil operaci...

Robben podepíše v Bayernu novou smlouvu

Nizozemská hvězda Arjen Robben je těsně před podpisem nové smlouvy v Bayernu. Tam mu ta stávající končí v létě roku 2013, nyní by však měla být prodloužena o další dva roky. Robben je v Bavorsku už třicet měsíců, doposud ale vinou častých zranění odehrál jen šestačtyřicet utkání.

Robben se soustředí na fotbal, na budoucnost nemyslí

Arjen Robben je po vyléčení dalšího zranění konečně znovu fit, hraje a u toho chce zůstat i v dalších měsících. Nizozemský záložník tak reagoval na zprávy v německých médiích, která upozornila, že hvězda Bayernu Mnichov má smlouvu už jenom na rok a půl...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele