Další články

Antony zůstane kvůli podezření z napadení mimo kádr Man Utd

Brazilský křídelník Antony zůstane kvůli podezření z napadení několika žen nějaký čas mimo kádr Manchesteru United. Anglický klub uvedl, že třiadvacetiletý hráč se k týmu po reprezentační přestávce nepřipojí a bude se zabývat obviněním z násilí.

Manchester United představil brazilského křídelníka Antonyho

Manchester United posílil brazilský křídelník Antony, který do anglického velkoklubu přestoupil z Ajaxu. Dvaadvacetiletý Brazilec podepsal smlouvu do roku 2027 s roční opcí. Podle britských médií zaplatili United za Antonyho kolem 95 milionů eur (asi 2,32 miliardy korun), což je historicky nejvyšší vynaložená částka v poslední den přestupového období anglické ligy.

Manchester United se dohodl s Ajaxem na přestupu Antonyho

Manchester United nakonec přece jen posílí brazilský křídelník Antony z Ajaxu. Podle informací BBC kývl nizozemský klub na odstupné 80,75 milionu liber (asi 2,33 miliardy korun) s dalšími bonusy ve výši 4,25 milionu liber. Dvaadvacetiletý reprezentant by měl v příštích dvou dnech absolvovat lékařskou prohlídku.

Antony zůstává v Ajaxu, Manchester United neuspěl s dvoumiliardovou nabídkou

Brazilský fotbalista Antony chce odejít z Ajaxu, ten ho ale nehodlá pustit ani za 90 milionů eur (2,2 miliardy korun). Podle britských médií nizozemský mistr odmítl nabídku v této výši, kterou mu předložilo vedení Manchesteru United.

Godenzonen jim vydělali balík, nedoplatí však v Ajaxu na jejich výprodej?

Na jaře oslavili už 36. ligový titul. Kromě toho však v amsterdamském Ajaxu cílí během léta na další milník. Pokud totiž Sébastien Haller, Lisandro Martínez a Antony napodobí Frenkieho de Jonga či Matthijse de Ligta, utrží nejslavnější nizozemský klub za poslední čtyři sezony na přestupovém trhu přes půl miliardy eur (asi 12,3 miliard korun)!

Antony na přestup nespěchá, Ajaxu chce pomoci k velkým trofejím

Fanoušci amsterdamského Ajaxu se pro nejbližší měsíce nemusejí obávat toho, že by z jejich oblíbeného týmu odešel Antony. Brazilského křídelníka sledují největší evropské kluby, sám ale má své cíle a ví, že mu angažmá u nizozemského mistra stále má co dát...

Ajax má náhradu za Ziyecha, z Brazílie přivede Antonyho

Ajax dlouhodobě sází na mladé fotbalisty a jedním z nich se za čtyři měsíce stane Antony. Talentovaný brazilský křídelník opustí domovské São Paulo a přestoupí do amsterdamského celku, transfer byl již několik dní na spadnutí a včera bylo vše definitivně dotaženo...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele