Cassano kvůli hádce s šéfem Sampdorie přijde i o reprezentaci

Spor s vedením Sampdorie zřejmě bude stát kontroverzního útočníka Antonia Cassana místo v italské reprezentaci. Trenér národního mužstva Cesare Prandelli v pátek se zjevnou narážkou na Cassana uvedl, že nebude povolávat hráče, kteří mají problémy s disciplínou.

Cassanův odchod ze Sampdorie se o kousek přiblížil

Působení Antonia Cassana v janovské Sampdorii se podle všeho chýlí ke svému konci. Italský útočník měl nedávno hádku s prezidentem Riccardem Garronem a okamžitě byl vyřazen z kádru, do něhož se zřejmě nej tak nevrátí...

Cassano: Dokud bude existovat možnost, tak budu chtít zůstat

Antonio Cassano je skvělým fotbalistou a zároveň potížistou, což znovu předvedl minulý týden. 28letý italský reprezentační útočník se pohádal s prezidentem janovského klubu Riccardem Garronem a byl vyřazen z týmu. Hodně hlasitě se mluví o Cassanově nuceném odchodu, on sám by ale rád zůstal...

Cassano kvůli hádce s prezidentem v Sampdorii nejspíš skončil

Dny italského útočníka Antonia Cassana v janovské Sampdorii jsou zřejmě sečteny. Osmadvacetiletý kontroverzní fotbalista se pohádal s prezidentem Riccardem Garronem a vedení klubu chce s hráčem ukončit smlouvu.

Cassano po návratu do reprezentace nehodlá pomlouvat Lippiho

Navrátilec do italské reprezentace Antonio Cassano si nasypal popel na hlavu. Osmadvacetiletý útočník se do týmu "Azzurri" vrátil po odchodu trenéra Marcella Lippiho, za dvouletou absenci však bývalého kouče neviní.

Prandelli zvažuje, že nominuje i Balotelliho a Cassana

Nový trenér Itálie Cesare Prandelli stále přemýšlí o nominaci na přátelský zápas proti Pobřeží slonoviny. V rozhovoru pro list Gazzetta dello Sport připustil, že v jeho týmu budou mít své místo i Mario Balotelli a Antonio Cassano, kteří na mistrovství světa v JAR chyběli.

Cassano už s MS nepočítá a radši chystá svatbu

Kontroverzní italský fotbalista Antonio Cassano se definitivně vzdal naděje na start na mistrovství světa. Sedmadvacetiletý útočník Sampdorie Janov si na červen naplánoval svatbu a datum prý nezmění ani v případě, že by ho trenér Marcello Lippi nečekaně povolal do reprezentace.

Lippi na Cassanovu kritiku zareagoval diplomaticky

Antonio Cassano se neprobojoval do italské reprezentace a patrně mu s tímto faktem dochází trpělivost. V úterý se pustil do kritiky reprezentačního trenéra Marcella Lippiho. Kouč na jeho poznámky nyní zareagoval, přesto se do slovní přestřelky pouštět nehodlá.

Cassano měl odejít do Fiorentiny, ale zůstal v Sampdorii

"Zlobivé dítě" italského fotbalu Antonio Cassano dohraje sezonu v Sampdorii. Ačkoli italská média informovala o tom, že sedmadvacetiletý útočník má namířeno na půlroční hostování do Fiorentiny, janovský tým transfer dementoval.

Cassano si místo MS užije svatbu

Útočník Antonio Cassano zřejmě vzdal boj o účast na mistrovství světa, na němž budou Italové obhajovat titul. Na dobu turnaje v Jihoafrické republice si hráč Sampdorie Janov naplánoval svatbu, na kterou podle italských médií již pozval celé vedení svého klubu.

Cassano by mohl kvůli pískajícím fanouškům odejít ze Sampdorie

Italský fotbalista Antonio Cassano pohrozil, že kvůli fanouškům odejde ze Sampdorie Janov. Nelíbí se mu totiž, že fanoušci na něj pískají, přestože má důležitý podíl na povedených výkonech Sampdorie, která je po 11. kole překvapivě na druhém místě italské ligy.

Totti zpět v reprezentaci? Moggi by preferoval Cassana

Francesco Totti včera nevyloučil svůj návrat do reprezentace a Itálie ihned začala nad jeho případným zařazením do mužstva spekulovat. Podle bývalého ředitele Juventusu Luciana Moggiho by pro italskou reprezentaci byl Totti přínosem jen tehdy, pokud by byl stoprocentně zdráv. Právě zdravotní patálie totiž ikonu AS Řím trápí velice často.

Lippi pochválil Sampdorii a vyzval Cassana k trpělivosti

Po šesti kolech vévodí Serii A tým, od kterého se to příliš nečekalo. Sampdoria zatím ztratila pouze jednou a její tým sklízí slova uznání. S pochvalou přispěchal i trenér italské reprezentace Marcello Lippi, jenž zároveň vzkázal Antoniu Cassanovi, že si na povolání do národního týmu musí počkat...

Sacchi: Na úspěchu Sampdorie má hlavní podíl Cassano

Itálie má po čtyřech odehraných kolech překvapivého lídra soutěže. Janovská Sampdoria však soutěži vládne zaslouženě. Prozatím v Serii A nenašla žádného přemožitele. Do fronty gratulantů se zařadil také někdejší kouč italské reprezentace Arrigo Sacchi.

Cassano není na prodej, zní ze Sampdorie

Sampdoria odstartovala do nového ročníku Serie A dobře a jejím fanouškům zřejmě nezkazí radost odchod největší hvězdy týmu. Vedení janovského klubu totiž dalo jasně najevo, že Antonia Cassana neprodá, ačkoliv o italského útočníka velmi stojí Inter Milán...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele