Cassano byl propuštěn z nemocnice

Italský útočník Antonio Cassano z AC Milán byl v sobotu večer propuštěn z nemocnice. Devětadvacetiletého fotbalistu, který se v pátek podrobil operaci srdce, podle listu Gazzetta dello Sport čekají dva až tři týdny absolutního klidu.

Cassano z AC Milán má za sebou úspěšnou operaci srdce

Italský reprezentant Antonio Cassano z AC Milán má za sebou úspěšnou operaci srdce. Lékaři mu při ní odstranili vadu, která zapříčinila mozkovou příhodu, kvůli níž byl devětadvacetiletý útočník od soboty v nemocnici.

Cassano z AC Milán musí na operaci srdce

Italský fotbalista Antonio Cassano z AC Milán se podrobí menší operaci srdce. Lékaři mu při ní odstraní vadu, která zapříčinila mozkovou příhodu, kvůli níž je devětadvacetiletý útočník od soboty v nemocnici.

Cassano prý prodělal mozkovou příhodu

Italský útočník Antonio Cassano z AC Milán podle agentury ANSA prodělal o víkendu mozkovou příhodu. Po sobotním ligovém zápase na hřišti AS Řím měl devětadvacetiletý hráč problémy s řečí, viděním i hybností a byl hospitalizován. Vedení italského mistra spekulace médií o mrtvici nepotvrdilo a uvedlo, že čeká na výsledky dalších testů.

Útočník AC Milán Cassano je v nemocnici

Italský útočník Antonio Cassano z AC Milán je v nemocnici a podstupuje řadu testů, aby se zjistilo, proč ho po sobotním ligovém zápase v Římě postihly problémy s řečí, viděním i hybností. Důvod zatím lékaři nezjistili. Je však jisté, že s týmem neodletí k úternímu duelu Ligy mistrů na půdě běloruského celku BATE Borisov.

Cassano plánuje za tři roky ukončit kariéru

Antonio Cassano včera dvěma brankami pomohl k Itálii k výhře na Severním Irskem v kvalifikaci Eura a za svůj výkon sklidil chválu ze všech stran. Útočník AC Milán neskrývá, že ho kladné ohlasy těší, protože bývá častěji kritizován. Zároveň odhalil plány na brzký konec hráčské kariéry.

Cassano do AS Řím nezamíří, přijít by ale mohl Sissoko

Antonio Cassano teprve v průběhu uplynulé sezóny přišel do AC Milán a už se spekuluje o jeho odchodu do AS Řím, podle Adriana Gallianiho však zkušený útočník nikam nepůjde. Celek z italského hlavního města by ale mohl ulovit Moussu Sissoka, záložník Toulouse má o přestup tímto směrem zájem...

Odehrál jsem skvělý zápas, radoval se Cassano

Krásné dny prožívá Antonio Cassano - italský reprezentant útočí s AC Milán na zisk mistrovského Scudetta, v pátek se mu navíc narodil syn Christopher. Někdejší hráč Sampdorie vše oslavil ve včerejším zápase právě proti janovskému klubu...

Cassano: Jestli to v Miláně pokazím, zasloužím si blázinec

Kontroverzní italský útočník Antonio Cassano prohlásil, že pokud si svými disciplinárními prohřešky pokazí angažmá v AC Milán, zaslouží si být zavřen do blázince. Kvůli problémům s chováním postupně odešel z AS Řím, Realu Madrid i Sampdorie Janov.

Ibrahimovičovi je líto odchodu Ronaldinha a vítá Cassana

Zlatanu Ibrahimovičovi se přes Vánoce v útoku AC Milán vyměnili kolegové. Nadále už ho nebude podporovat Brazilec Ronaldinho, nýbrž Antonio Cassano. Švédská hvězda si nyní posteskla, že Ronaldinho odchází, Cassana na druhou stranu vítá.

Počítám s Cassanem i Balotellim, odhalil Prandelli

Italská reprezentace v posledních měsících příliš radosti nedělala a její kouč Cesare Prandelli už má pro rok 2011 revoluční plán, který by mě dostat Azzurri zpět na výsluní. V útoku by měli nastupovat Mario Balotelli a Antonio Cassano, tak vidí budoucnost Itálie Prandelli.

Kontroverzní útočník Cassano přestoupí do AC Milán

AC Milán posílí útočník Antonio Cassano. Dvacetinásobný italský reprezentant přestoupí v lednu ze Sampdorie Janov a s vedoucím týmem ligové tabulky podepíše smlouvu na tři a půl roku.

AC Milán jedná o příchodu Cassana

AC Milán začal se Sampdorií jednat o příchodu Antonia Cassana. 28letý útočník se v janovském klubu pohádal s prezidentem a arbitráž mu snížila plat na polovinu. Viceprezident Milána Adriano Galliani vidí v Cassanovi náhradu za zraněného Filippa Inzaghiho.

Cassano se může vrátit do Sampdorie, ale dostane poloviční plat

Italský útočník Antonio Cassano se může 1. ledna vrátit do týmu Sampdorie, ale bude mu o polovinu zkrácena mzda. Takové je rozhodnutí arbitráže, která jednala o rozepři mezi hráčem a klubovým prezidentem Riccardem Garronem, po níž se vedení klubu snažilo Cassanovu smlouvu ukončit.

Cassano si na rozhodnutí o budoucnosti musí počkat

Antonio Cassano si musí ještě počkat na to, jak bude moci naložit se svou další budoucností. Italský reprezentační útočník je na odchodu ze Sampdorie, jejíž prezident o hráče ztratil zájem. Obě strany nyní čekají na verdikt arbitrážní komise, která konečné rozhodnutí dnes znovu posunula.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele