Odehrál jsem skvělý zápas, radoval se Cassano

17.04.2011, 19:56
Aktuality
Krásné dny prožívá Antonio Cassano - italský reprezentant útočí s AC Milán na zisk mistrovského Scudetta, v pátek se mu navíc narodil syn Christopher. Někdejší hráč Sampdorie vše oslavil ve včerejším zápase právě proti janovskému klubu...

Rossoneri vyhráli 3:0 a pojistili si první místo v tabulce, k čemuž Cassano přispěl proměněnou penaltou. AC má nyní na čele tabulky šestibodový náskok na Neapol, která dostane možnost snížit manko na polovinu dnes večer v zápase s Udinese.

"Odehrál jsem skvělý zápas, možná mi k tomu pomohlo i narození syna. Ten gól samozřejmě věnuji jemu a mé manželce, stát se otcem je něco neuvěřitelného. Ani nevím, jak všechny ty emoce popsat. Proč jsme si vybrali jméno Christopher? Mně se prostě líbí, jsem zvláštním typem člověka a můj syn bude stejný," nepochybuje Cassano.

Cassanovi na hřiště pomohla absence vykartovaného Zlatana Ibrahimoviče a také zranění Alexandra Pata, jenž musel ze zápasu odstoupit těsně před poločasovou přestávkou. "Začínám se zlepšovat po fyzické stránce, což je pro mě důležité, vše je tak snazší. V Miláně mám všechno, dobře vycházím se spoluhráči. Teď se musíme soustředit na zisk Scudetta," nechal se dále slyšet Cassano.

Cassano do Milána přišel v zimě ze Sampdorie, které se bez ní nedaří a každým kolem je reálnější její sestup ze Serie A. "Doufám, že se zachrání. Na San Siru nehráli špatně, zvláště to platí o prvním poločase. Vždycky jsem říkal, že Sampdoria má místo v mém srdci," uzavřel Cassano.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (66)

Přidat komentář
Al Capone

jak se mu vůbe celkově daří?

Reagovat
smazaný uživatel

Synovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem si ho oblíbil výborný náhradník Hlavně přihrává na goly. Takže platný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný úvod, sbíral asistence, jeho přihrávky byly asi nejšikovnější z týmu, dobrý žolík..., pak trochu pokles, pokus o nasazení ho do základu příliš nevyšel, navíc dorazil v horší kondici, takže na sobě pořád ještě musí dost makat, spadl zpátky na lavičku, ale poslední dobou zase roste, včera byl jedním z nejlepších na hřišti, šlo vidět, že je hodně v pohodě...

Reagovat
Al Capone

diky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

přesně zlepšil fyzičku doufám že nějaké goly ještě přidá budeme je potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

že by se blýskalo na lepší časy Casanovo jen tak dál

Reagovat
Al Capone

Pato zase zranění je to ohromná škoda, že takového hráče brzdí pořád zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jen 10 dní snad se co nejdřív vrátí. V Copě bude hrát Ibra, takže tam nám chybět nebude horší to bude v lize.

Reagovat
Yanek

Na Coppu bude Zlatan a na Bresciu už by se mohl vrátit Pippo. Ale nevypadá to na nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo opravdu? Už se na něj moc těším, doufám že dá nějaké goly.

Reagovat
smazaný uživatel

s pippem to vypadá špatně asi před dvěma tydnama si obnovil zranění a bude zas dlouho chybět....prej.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl apríl, jestli myslíš to co bylo na acmilan.cz

Reagovat
Yanek

Tak se podívej na datum té zprávy

Reagovat
smazaný uživatel

ten sval mě dost překvapil, páč od té doby co navštívil toho experta v USA je nebývale bez problémů..., teď navíc "jen" na 10 dní, jsem zvědavý, co ho čeká dál, ta jeho fyzická přestavba je prakticky u konce, první rok a půl v AC měl bez většího zranění, takže snad bude lepší.

Reagovat
Yanek

Samochvála smrdí Antonio, každopádně palec za včerejšek

Reagovat
smazaný uživatel

Na Balotelliho nebo Ibru nemá

Reagovat
Al Capone

Balotelli je v tomto uplně jiná liga

Reagovat
SaianSupaCrew

Samochvála možná smrdí, ale falešná skromnost se mi hnusí víc...

Reagovat
smazaný uživatel

‎" Čím iným je skromnosť, ak nie predstieranou pokorou, ktorou sa má vo svete oplývajúcom hanebnou závisťou vyprosiť ospravedlnenie za prednosti a zásluhy od tých, ktorí nijaké nemajú? Kto si totiž nijaké zásluhy neosobuje, lebo skutočne nijaké nemá, nie je skromný, ale iba čestný. " A. Schopenhauer

Reagovat
smazaný uživatel

pry odehral sem dobry zapas a co takhle tym antonio ??

Reagovat
SaianSupaCrew

Může mi někdo z milanistů nastínit jak by měl vypadat útok pro příští sezonu ? Je reálnější uplatnění opce na Ibru nebo návrat Borriella ?

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello si myslím že se nevrátí, v Římě je spokojený, ale mohl by být součástí přestupu Boatenga který je u nás na hostování. Doufám v příchod Gansa. A k Ibrovi bych řekl jen to že by měl začít střílet goly.

Reagovat
Al Capone

mám rád AC ale ať se vrátí Ibra do Barcy a začně tam dělat borel

Reagovat
Yanek

Rozhodně uplatnění opce na Ibru. Raiola prohlásil, že na 99% zůstane, Zlatan tu chce ukončit karieru, Galliani ho taky může. Borriello nemá dostatečné kvality na takový klub, Roma je pro něj ideální, navíc pokud přijde Ganso, tak útok bude totálně přerván. Poslední dobou sem četl, že by AS nemuseli tu opci uplatnit, pak by nejspíš šel do Janova jako malá kompenzace za Boatenga.

Reagovat
smazaný uživatel

Stím Ibrou bych sice ještě souhlasil, ale už mě štve že nedává goly, snad se prosadí v Copě.

Reagovat
SaianSupaCrew

Roma pro něj možná ideální je, ale těch 15 M je podle mě pořádná pálka

Reagovat
smazaný uživatel

reálnější je rozhodně spíš Ibra..., chce zůstat, Raiola taky, kdoví jestli tam není nějaká dohoda, nicméně Berlusconi občas prohodí takovou hlášku, že lidi znejistí..., Galliani tradičně mlčí, ten o trhu nerad mluví, když není otevřenej. Pato s Robinhem jsou jasní, Cassano na takových 75% taky a Inzaghimu se ta "smlouva za zásluhy" asi nabídne, takže útok by moh teoreticky vypadat úplně stejně jako letos, maximálně doplněný někým z Primavery (Verdi, Beretta a spol.). jestli by to bylo dobře těžko říct, ale v dubnu je na to ještě spoustu času...

Reagovat
Yanek

Hele, co si myslíš o tom posledním Berlusoniho prohlášení, že nepřivede hvězdy? Trochu se to kříží s tím, co řekl Galliani, ale trochu mě to vystrašilo, tak se tě ptám...

Reagovat
smazaný uživatel

Co já jsem četl poslední, tak Silvio řekl, že chce přivést 2-3 hvězdy a Ibra by měl býtjednou z nich...tak uvidíme co vymyslí

Reagovat
Yanek

“Do you know how much money I’ve put into this club?” Berlusconi said, as reported on Friday evening. “I have already invested over €70m in Milan and have to balance the books with my family too.

“For the moment we won’t even talk about new signings.”

neřekl to sice přímo, ale nelíbí se mi to...

Reagovat
smazaný uživatel

Česky prosím?

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak vás momentálně tlačí bota jen v obraně ne ? Pokud podeíšete MvB, plus někoho za Clarence..

Reagovat
Yanek

Mluví se o tom Gansovi, to je 30 mega. Já bych byl rád ještě za Fernanda/Inlera, protože na DM máme sice docela konkurenci, ale všechno sou to třicátníci.

Reagovat
SaianSupaCrew

30 M Já tyhle hvězdičky z JA nemám možnost sledovat, ale tohle mi přijde šílený...

Věkový průměr na DM bych neřešil, dokud zdraví drží..

Reagovat
Yanek

Dokud zdraví drží, no právě. Ambro marodí už skoro půlku sezony, Rino jde kvalitativně čím dál víc dolů, a jde to vidět. MvB zatím jedinej jakž takž v poho. Pak je tam ještě Strasser, ale ten mě nějak neohromil. Proto chci, aby přišel jeden mlaďoch, kterej by se točil s těma dvěma. Gattusa bych nejrači pustil, Rusko by bylo lákavé jak pro něj, tak pro Milán, co se týče peněz samozřejmě. Ale on sám prohlásil, že tu doklepe kariéru, a těžko něco dělat, když pomalu neunese jeden zápas na lavce a Max se ho bojí posadit.

Jinak Ganso je přestřelenej, ale vypadá to čím dál víc reálněji a já se tomu nebráním, ani to nehrotím, sem rád, že se o tom mluví, a ne jen mluví, tři roky sem na toto čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

neplácej prosím Tě zas...

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

co si vymýšlíš, že Rino neunese zápas na lávce, nebo že si ho Max netroufne posadit ? kdo Ti to řekl ?

Reagovat
Yanek

Kdo mi to řekl? Vidim to, když nehrál proti Viole a pak tam naskočil, šla z něj vidět nasranost, po zápase byla děkovačka divákům a Rino šel jakoby mu zabili syna. A u Maxe je to muj osobní pocit, zdá se mi, že má z těch hráčů respekt, z Ibrahimoviče, z Gattusa a bojí se je posadit.

Zajímavé je, že všude kde se rozepíšu přijdeš ty, a okamžitě začínáš hledat chyby, nevim co sem ti udělal. Možná mám škaredý nick, to už tu jednou bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

takže si to cucáš z prstu a podáváš to tady jako jasnou věc..., stejně jako si cucáš z prstu, že bych proti Tobě něco měl. jen píšeš často kraviny, nic víc v tom není...

Reagovat
Yanek

Nenapsal sem to jako jasnou věc, ale klidně tam příště dám závorku a napíšu, že to je můj osobní pocit. Myslím, že když napíšu větu, že Gattuso těžko snáší lavičku a Max se ho bojí, tak je uplně jasné, že Allegri na tiskové konferenci před zápasem nedojde a neřekne, že má z hráčů respekt. Ale plyne z toho, že to je tak trochu můj názor.

A k tomu, že píšu kraviny. Já tě respektuju, beru tě jako "osobnost" EF, s většinou tvých příspěvků souhlasim, ale připadá mi, že se občas chováš jako král, jako by ti patřilo postavení nejvyššího Milanisty tady na EF a měls právo rozhodovat o tom, kdo píše kraviny a kdo ne..

Každý občas napíše blbost, já to uznávám, ale zároveň si nemyslím, že je vždycky chyba akorát ve mně, mám na spoustu věcí vlastní názor a prezentuju ho, stejně jako ty. Neni mým záměrem s tebou neustále vytvářet takovéto minikonflikty a dohadovat se o blbostech, Milanisti sme oba. Tim bych to ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím..., jeden den říká, že příjdou, druhý den, že má i jiné výdaje a nemůže si dovolit příliš utrácet..., nedávno pro změnu řekl, že možná vyhodí nějaké peníze oknem. jeho prohlášení musí člověk brát s podstatně větší rezervou než ty Gallianiho, který většinou říká pravdu a když ji říkat nechce, tak neřekne nic. nicméně ono se ani kdovíjaké utrácení nečeká, Mexes by byl zdarma (plat v tomhle případě neřešit), Astori nepříliš drahý, Taiwo taky zdarma, jediným "dárečkem" by byl Ganso, ale jak už jsem řekl - na to je ještě brzo, bude taky záležet na veteránech..., u nich lítají největší peníze na smlouvách.

Reagovat
Yanek

Nic nového pod sluncem, ale do té zálohy bych bral ještě někoho + zapracoval Merkela. Obrana je jasná.

Reagovat
SaianSupaCrew

Díky. Čistě teoreticky, v případě Ibrova odchodu by se asi do hry vložil Juventus co ? To by asi nikdo z z milanistů riskovat nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

o Juventusu ve spojitosti s Ibrou slýchám akorát tady...

Reagovat
SaianSupaCrew

Vážně ? A fakt ti to přijde až takové sci-fi ? Mě to teda přijde docela logické.. Kvalitního útočníka k návratu na úplný vrchol potřebují a právě s Ibrou by k tomu dle mého měli blíž, než s kýmkoli jiným...

Reagovat
SaianSupaCrew

Navíc prostředky na to určitě mají

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli scifi, ale zaprvé odtamtud kdysi zdrhl, zadruhé čeká Juventus dost možná další sezona bez LM, což jsou velké peníze, které zase neuvidí (pro velkokluby z toho bývají větší ztráty, než by se mohlo zdát) a na to navazuje zatřetí, že chce Ibra LM hrát a hlavně v ní konečně udělat nějaký úspěch..., Juve podle mě navíc samo ještě pořádně neví, co bude, takže bych to neřešil, já moc nejsem na spekulace, které momentálně ani neexistujou.

Reagovat
SaianSupaCrew

jasný

Reagovat
10

totální kravina...jedna z mnoha sci-fi pohádek Tuttosportu

Reagovat
SaianSupaCrew

A ten Benzema byla taky pohádka, nebo to mělo reálný základ ? Mě zas přijde kravina sázet na Quagliarellu s Matrim, bez urážky

Reagovat
10

to vážně nedokážu odhadnout, Juve čeká velmi pravděpodobně další sezona bez LM, top hráči se do něj nepohrnou...já osobně bych Benzemu vyměnil za oba tyhle hráče okamžitě

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moment, to ne! AC vyhrát nesmí, musí Neapol, aby byl nějakej striptýz už nevím který...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano a Pazzini měli odejít spolu do jednoho klubu, teď nevim, kerýmu Milánu fandit víc, ale kdyby se vrátil do Fiore,byl bych radši

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio sa nam rozstrielal Ked ide hrat vzdy prinesie do hry myslienku to sa mi nanom najviac paci

Reagovat
smazaný uživatel

cassano je pán jen tak dál:) ACM♥

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele