Další články

Po sezoně v Rusku končím, prohlásil brankář Kinský

Antonín Kinský po letošní sezoně ukončí své angažmá v Saturnu Moskevská oblast, za který chytal ruskou ligu od roku 2003. Bývalý český reprezentant by rád zakončil kariéru někde v Rakousku.

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Kinský prodlouží smlouvu v Saturnu o další rok

Český brankář Antonín Kinský prodlouží v ruském klubu Saturn Moskevská oblast smlouvu o další rok. V týmu jej bude čekat již sedmá sezona. ČTK to potvrdil sám gólman, který je v klubu rekordmanem v počtu startů v ruské lize: dosud nastoupil ke 161 zápasům.

Kinský do Chelsea nechce

O brankáře Antonína Kinského se sice zajímá slavná Chelsea, třiatřicetiletý český fotbalista však o stěhování ze Saturnu Moskevská oblast nechce ani slyšet. Radši prý bude pravidelně chytat v ruské lize, než aby vysedával mezi náhradníky v Premier League.

Antonína Kinského sleduje Chelsea

Bude Petru Čechovi krýt záda Čech? Brankář moskevského Saturnu Antonín Kinský je objektem zájmu skautů Chelsea FC, v rozhovoru pro oficiální stránky ruského klubu to potvrdil generální ředitel Boris Žiganov.

Kinský členem Klubu ligových brankářů

Antonín Kinský se stal sedmnáctým členem Klubu ligových brankářů, který sdružuje české gólmany, již dokázali udržet čisté konto alespoň ve stovce prvoligových zápasů doma či v zahraničí. Gólman Saturnu Moskevská oblast dosáhl této hranice v sobotním utkání ruské ligy, v němž jeho tým porazil 2:0 Tomsk.

Kinského v Saturnu povede Němec Röber

Český fotbalový brankář Antonín Kinský se po dvanácti dnech bezvládí dočkal v Saturnu Moskevská oblast nového trenéra. Mužstvo převezme Němec Jürgen Röber, který naposledy vedl loni na jaře Borussii Dortmund. Podle agentury SID by měl Röber podepsat smlouvu do konce sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele