Neopustím Atlético Madrid, vyhlásil Griezmann

04.06.2017, 15:40
Aktuality
Antoine Griezmann je neustále spojován s odchodem z Atlética Madrid, zájem o francouzského útočníka má mít zejména Manchester United. Sám 26letý kanonýr ale nad změnou dresu nepřemýšlí...

Odchovanec Realu Sociedad nastupuje za Rojiblancos třetím rokem, přičemž během té doby se zařadil mezi nejvýraznější hráče ambiciózního španělského mužstva.

Griezmann je spojován hlavně s možným přesunem na Old Trafford, kde má o jeho služby zájem manažer José Mourinho, ten si ale bude muset nechat zajít chuť.

Sám francouzský reprezentant potvrdil, že momentálně "Atléty" neopustí, za čímž mimo jiné stojí i zákaz přestupů madridského klubu. "Máme za sebou další vydařenou sezónu, také vzhledem k zákazu přestupů, jsem se rozhodl, že nyní zůstanu," prohlásil Griezmann, jehož zaměstnavatel má příchody nových hráčů zakázané až do ledna příštího roku. "Je to těžká chvíle pro klub i spoluhráče, byla by to ode mě rána pod pás, kdybych odešel," vysvětlil Francouz svůj aktuální postoj.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (814)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele