Schalke o Voronina neusiluje, rozešlo se s Lovenkrandsem a jedná se Zé Robertem

08.01.2009, 09:16
Aktuality
Sportovní ředitel bundesligového Schalke Andreas Müller oficiálně popřel spekulace, že by klub z Gelsenkirchenu usiloval o útočníka Andreje Voronina.ten stále patří Liverpoolu, ale podzim strávil na hostování v berlínské Hertě. Müller také poskytl informace o bezproblémovém rozchodu klubu s Peterem Lovenkrandsem.

"Je to velmi dobrý hráč, ale na těchto spekulacích, není ani zrnko pravdy. Někdo se jen snaží být zajímavý tím, že naše jméno spojuje s jeho," řekl Müller.

Spekulace se o možném příchodu Voronina se objevily poté, co se klub dohodl na rozvázání kontraktu s dánským fotbalistou Peterem Lovenkrandsem. Smlouva mezi oběma stranami měla vypršet 30. června, ale nakonec se klub s hráčem dohodl na jejím předčasném ukončení.

"Peter ukázal výjimečnou profesionalitu. Je to příjemný mladý muž a talentovaný útočník. Bohužel nezapadal do našich plánů. Navíc během posledního půlroku utrpěl několik zranění, která brzdila jeho rozvoj," uvedl Müller na adresu hráče, který přišel před dvěma a půl lety z Rangers. "Věřím, že brzy najde nový klub. Přejeme mu do další kariéry jen to nejlepší," dodal.

Také dánský fotbalista byl spokojený s tím, že rozchod s klubem byl hladký. "Bylo to to nejlepší pro obě strany. Prožil jsem tu nádherných dva a půl roku. Rozešli jsme se bez jakékoliv hořkosti. Teď se můžu znovu soustředit na svou kariéru. Schalke přeji úspěšnou druhou polovinu sezóny," řekl Lovenkrands.

Sportovní ředitel Schalke také na závěr rozhovoru potvrdil, že klub je v kontaktu s Brazilcem Zé Robertem, který se nedávno vyjádřil, že do Německa se už nevrátí a zůstane ve své vlasti. "Kontaktovali jsme ho prostřednictvím našeho poradce Rogera Wittmana, který ho během následujících dnů navštíví v Brazílii. Intenzivně jednáme a věřím, že se brzy dohodneme," uzavřel Müller.

Autor: Jiří Fišara / bundesliga.de

Komentáře (34)

Přidat komentář
Kongo

ja myslim ze ho Bayern jen tak neproda

Reagovat
smazaný uživatel

To neni ten Ze Roberto z Bayernu, to je uplne jiny hrac.

Reagovat
Kongo

je to ten z Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

zorientuj sa a nerob si tu konecne hambu ... http://www.eurofotbal.cz/hraci/ze-roberto-2358/

Reagovat
Kongo

tak se omlouvam.....zmatlo me to ze ten z Bayernu odesel taky do Brazilie a pak se vratil nebo ne??jeste jednou se omlouvm

Reagovat
georgeo

není to ten zhruba 26 let starý, co už jednou byl v bundeslize...přesně nevím který klub, ale schalkem nebo hertha. Jinak Ze Roberto z Bayernu chce po sezoně do Ameriky.

Reagovat
smazaný uživatel

schalke

Reagovat
smazaný uživatel

koho pre boha ... si precitaj clanok neni o Bayerne ale o Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak to můžete vědět.. !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady de krásně vidět, kdo ty články nečte

Reagovat
smazaný uživatel

Lovenkrands je dobre kridlo ale je z formy...ja by ho bral do PL alebo do Hoffenheimu

Reagovat
milan78

spíš si myslím, že by se mohl vrátit do rangers

Reagovat
smazaný uživatel

za predpokladu ze predaju Boyda je to pravdepodobne ... zvlast ked je teraz zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

POCHYBUJEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nehadam SPL aj Bundesligu sledujem iba okrajovo ... ale prednedavnom som cital ze by sa navratu do Rangers nebranil takze ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

kacica...mas to z goal.com co?

Reagovat
smazaný uživatel

ee myslim ze to tu bolo v expreskach alebo na inej stranke

Reagovat
milan78

SejberAFC taky nečtu expresky, ale s tím borcem je zbytečný se přít.., můj rozum se stotožnuje s tvým, za rangers hrál, rangers možná prodají boyda a bývalá opora navíc zadarmo se přece hodí, navíc se lovenkrands potřebuje dostat do formy a kde jinde s ním bude trpělivost, než v bývalém týmu, kde něco znamenal..., takže Luxus007 zkus taky někdy vynechat expresky

Reagovat
smazaný uživatel

v expreskach bolo ze Kaka,Messi aj Buffon idu do Man City a aj tak nepojdu a tak vam hovorim ze Lovenkrands nepojde do Rangers aj ked to co si napisal je zajimave ale smola no Milanku

Reagovat
smazaný uživatel

kristepane mne je srdecne jedno ci pojde do Rangers , Fulhamu alebo nech aj do Bocy Juniors... ja som len napisal ze by ma neprekvapilo keby sa vratil do Rangers

Reagovat
milan78

tak expresky nečtu píšu znovu a té zprávě bych uvěřil, leda by byla psaná 1.4.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem...2x do tej istej rieky nevstupis...a tam by sa uz nehodil skor nekto iny...typu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha i Liverpool by na přestupu Voronina do Berlína vydělaly...

Reagovat
Arne

Tím si nejsem příliš jist. Nebo vlastně nevím, jak to přesně myslíš, jestli co se týče čistě kvality či kvality za peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci říct, že by se Herthě hodil a Liverpool by za něj inkasoval... Nebo kdy mu tam končí smlouva, nepamatuji se jakou podepisoval když odcházel z Aspirinu...

Reagovat
Arne

Ono je to v Hertě tak, že buď v létě zůstane Voronin a Pantelić půjde, nebo naopak. Čiže by se finančně víc hodil Pante, sice bude asi mít o trochu větší platový požadavky, ale nebude tam žádná přestupová částka.

Akorát je otázkou, zda je lepší týmovější Voronin nebo gólovější Pantelić, kterej si navíc asi nemá k Favremu zrovna blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to Favre bude mít těžké, ale dá přednost Voroninovi...

Reagovat
smazaný uživatel

favre by se rozhodl pro voronina, jenže fanoušci by ho hnali zpátky do švýcarska

Reagovat
Arne

No, to těžko říct. Mě se zdá, že je tam určitá skupina fanoušků, pro něž je Pante "Fussballgott", hodně fnaoušků a odborníků ale zase přitakává Favremu a jeho postoji k Pantelićovi. Já sám jsem dost na vážkách, ale spíš se přikláním na stranu kouče.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze je Ze Roberto jako dobrej hrac,ale uz taky neni nejmladsi,takze podle me by se meli poohlidnout po mladsim hracovi nez je Ze Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

omg přečti si ten článek...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovenkrands k jazdcom nepojde si myslim, maju dost utocnikov - Kenny Miller, Naismith, Nacho Novo, Velička, Beasley a Boyd..aj keby ten posledne menovany odisiel do BC, aj tak si nemyslim ze by siel prave tam..skor si myslim ze pojde k inemu bundesligistovi, napr. Hoffenheim, Kolin, Bochum...alebo pojde do Ruska ...Rubin sa snazi posilnit, tak to by bola pre nich dost velka ryba...ale vedel by som si ho predstavit aj v drese Lokomotivu

Reagovat
Arne

Jinak abych se také dotkl článku, tak je to pro Lövenkrandse i pro Schalke ta neschůdnější cesta. Lövenkrands je sympaťák, je dobré, že se dokáží rozejít takto a ne jako např. Streit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele