Další články

West Ham potvrdil odchod křídelníka Jarmolenka a obránce Frederickse

Z West Hamu odejdou útočník Andrij Jarmolenko a obránce Ryan Fredericks. Londýnský klub dnes potvrdil, že s oběma hráči neprodlouží smlouvy.

Jarmolenko nedostane novou smlouvu a po sezoně odejde z West Hamu

Ukrajinský fotbalista Andrij Jarmolenko po sezoně opustí West Ham United. Londýnský klub, ve kterém působí i trio českých reprezentantů Tomáš Souček, Vladimír Coufal a Alex Král, neprodlouží dvaatřicetiletému útočníkovi končící smlouvu. Informoval o tom server BBC.

Ronaldo zničil Spurs a překonal Bicana: 29. kolo Premier League v kostce

Comeback po lehkém zranění ve stylu pětinásobného držitele Zlatého míče ukázal o víkendu Cristiano Ronaldo. V očekávaném šlágru skolil Tottenham hattrickem a sklízel chválu ze všech stran. Na tribuně Old Trafford mu tleskal mimo jiné i legendární quaterback Tom Brady.

Jarmolenko pomohl k výhře WHU, po gólu se neubránil slzám

Emotivní návrat na hřiště prožil v nedělním utkání Premier League ukrajinský fotbalista Andrij Jarmolenko. Dvaatřicetiletý útočník pomohl brankou k výhře West Hamu nad Aston Villou 2:1 a při následných oslavách se neubránil slzám. Během volna, které dostal v minulých dnech od trenéra Davida Moyese kvůli ruské invazi na Ukrajinu, převezl do Británie i svou manželku a děti.

Jarmolenko zkritizoval ruské hráče

Ukrajinec Andrej Jarmolenko vyzval ruské reprezentanty, abych se veřejně postavili proti útoku ruské armády na Ukrajinu. Dvaatřicetiletý ofenzivní hráč anglického West Hamu ve videu na instagramu ruské fotbalisty zkritizoval, že k válečnému konfliktu mlčí.

Moyes chce dopřát ukrajinskému reprezentantovi Jarmolenkovi čas

David Moyes z West Hamu nechává zcela na uvážení ukrajinského křídelníka Andrije Jarmolenka, zda nastoupí ke středečnímu zápasu Anglického poháru proti Southamptonu. Po ruském vojenském útoku na Ukrajinu dostal útočník v minulém týdnu od klubu několik dní volno a nebyl ani při nedělním ligovém vítězství nad Wolverhamptonem.

Jaremčuk oslavil gól v LM tričkem na podporu Ukrajiny

Ukrajinští fotbalisté vyjádřili podporu své zemi, která čelí vojenské invazi ze strany Ruska. Roman Jaremčuk z Benfiky si po vyrovnávacím gólu na 2:2 do sítě Ajaxu Amsterodam ve středečním osmifinále Ligy mistrů sundal dres lisabonského týmu a ukázal tričko se státním znakem Ukrajiny. K podpoře se na sociálních sítích přidali také Taras Kačaraba z pražské Slavie, Andrej Ševčenko, Andrij Jarmolenko nebo Oleksander Zinčenko.

Ukrajinec Jarmolenko si přetrhl achillovku a má po sezoně

Ukrajinský fotbalista Andrij Jarmolenko, který v nedávných zápasech Ligy národů trápil českou reprezentaci, si v sobotním utkání anglické ligy s Tottenhamem přetrhl Achillovu šlachu. West Hamu tak bude chybět do konce sezony.

Jarmolenko znovu mění dres, z Dortmundu ho vykoupil West Ham

Andrij Jarmolenko nehrál důležitou roli v dalších plánech Borussie Dortmund a z německého klubu odchází. Ukrajinský útočník si zahraje anglickou Premier League, jeho přestup dnes dotáhl West Ham United...

Jarmolenko si splnil sen o velkém přestupu, koupil ho Dortmund

O svou klíčovou postavu dnes přišlo kyjevské Dynamo. Barvy ukrajinského celku už nebude hájit reprezentační útočník Andrij Jarmolenko, ten se stěhuje do německé ligy, na přestup ho získala Borussia Dortmund...

Jarmolenko odejde jedině do velkoklubu, zní z Kyjeva

Hodně žádaným hráčem na přestupovém trhu je už nějakou dobu Andrij Jarmolenko. Ofenzivní záložník ukrajinského Dynama Kyjev sice nedávno prodloužil kontrakt, přesto zřejmě po sezóně odejde. Podle vyjádření ukrajinského celku však zamíří jedině do velkoklubu...

Jarmolenko podepsal novou smlouvu, přestup ale stále nevylučuje

Andrij Jarmolenko se rozhodl trochu zamíchat kartami v otázce svého možného odchodu z Dynama Kyjev. Ofenzivní ukrajinský fotbalista má hned několik zajímavých nápadníků a ty lákal také fakt, že hráč měl smlouvu jen do konce sezony. To už nyní neplatí, Jarmolenkův brzký přestup se přesto nedá vyloučit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele