Další články

Vindheim odchází ze Sparty, formou hostování s opcí posílil Lilleström

Norský obránce či záložník Andreas Vindheim odešel ze Sparty na hostování do konce sezony s opcí do Lilleströmu. Pražané o tom informovali na svém webu. Rodák z Bergenu se vrací do vlasti po osmi letech.

Vindheim bude ze Sparty hostovat v druholigovém německém Schalke

Andreas Vindheim zamířil z pražské Sparty na hostování do německého Schalke 04. Sparta potvrdila dohodu o přesunu šestadvacetiletého obránce či záložníka na svém webu. Rodák z Bergenu bude v Gelsenkirchenu působit do konce sezony, součástí smlouvy je i opce na trvalý přestup.

Norský obránce Vindheim prodloužil smlouvu se Spartou do roku 2024

Sparta prodloužila smlouvu s obráncem Andreasem Vindheimem. Pětadvacetiletý Nor by měl v letenském klubu pokračovat další tři sezony do roku 2024. Tým o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Vindheim prožil prakticky dokonalou ligovou premiéru v základu

Andreas Vindheim prožil prakticky dokonalou ligovou premiéru v základní sestavě Sparty. Norský obránce či záložník nastoupil za Letenské v nejvyšší soutěži poprvé od začátku a hned jediný gólem zařídil v 15. ligovém kole vítězství 1:0 v Opavě. Čtyřiadvacetiletá květnová posila Pražanů je ráda, že po doléčení zranění konečně začíná hrát, byť na nezvyklé pozici na pravém křídle.

Vindheim Spartě nabídne něco jiného, ale definitivním řešením není

Z mistrovské nadstavbové části sice ještě zbývá odehrát jedno kolo a u konce oficiálně není ani hledání nového trenéra, přesto Sparta svým způsobem položila základy nadcházející sezony již včera. Oznámila totiž podpis první letní posily, kterou se stal pravý bek švédského Malmö Andreas Vindheim. Mohou si od něho na Letné slibovat zahlazení dlouhodobé Achillovy paty sestavy?

Sparta získala norského obránce Vindheima z Malmö

První novou posilou Sparty pro příští sezonu je norský obránce Andreas Vindheim. Dosavadní hráč švédského Malmö podepsal na Letné tříletou smlouvu. Podle serveru iSport.cz by za něj Sparta měla zaplatit zhruba 1,3 milionu eur (33,5 milionu korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele